"Ķekavas Bulldogs" pārliecinoši revanšējas "Ķekavai"

10.10.2019

kekavas_bulldogs_2_019.jpg

Pie pirmā panākuma ELVI florbola līgā sievietēm tikusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar pārliecinoši revanšējās "Ķekavai" par pirms desmit dienām piedzīvoto zaudējumu – 9:4. Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Līga Vancāne un Inga Ametere.

 

30.septembrī, kad notika šosezon pirmais Ķekavas derbijs, uzvaru ar 6:4 guva FK "Ķekava". Šovakar abas komandas tikās vēlreiz, tikai mājinieču lomā jau bija "Ķekava". Rezultātu 3.minūtē atklāja "Ķekavas Bulldogs" aizsardze Kristiāne Grāvīte (1:0), bet 14.minūtē "Ķekavas" uzbrucēja Klinta Mārtiņjēkaba ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Mača turpinājumā veiksme uzbrukumā pavadīja tikai "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:1, bet otrajā trešdaļā jau praktiski izšķīra šīs cīņas iznākumu – 8:1. Pēdējā periodā "Ķekavas" florbolistēm izdevās rezultātu padarīt nedaudz pieklājīgāku, tomēr pārliecinošu uzvaru ar 9:4 svinēja "Ķekavas Bulldogs".

 

Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Līga Vancāne un Inga Ametere, divi vārtu guvumi Nikolas Biezumas kontā, bet par labāko spēlētāju tika atzīta vārtsardze Dana Gulbe, kura atvairīja 40 no 44 pretinieču metieniem. Labākās spēlētājas balva "Ķekavas" rindās tika vārtsardzei Jogitai Gindrai, bet rezultatīvākās bija Elīza Elizabete Bērziņa ar diviem vartu guvumiem un Klinta Mārtiņjēkaba, kurai 2 (1+1) punkti. Pēc šīs uzvaras komandai "Ķekavas Bulldogs" turnīra tabulā ir četri punkti un 4.vieta, bet FK "Ķekava" – pieci punkti un 3.vieta.

SF
JUGLASCIEMS