"Buldodzēm" pret vicečempionēm tikai goda vārti

19.01.2019

nnd_18_komanda.jpg

Pārliecinošu uzvaru šodien izcīnīja ELVI florbola līgas sievietēm vicečempione "NND Rīga", kas viesos ar 14:1 sagrāva komandu "Ķekavas Bulldogs". Rezultatīvākā rīdzinieču rindās ar 7 (4+3) punktiem bija Nanna Mollere Sorensena.

 

Pirmo reizi šajā sezonā "Ķekavas Bulldogs" un "NND Rīga" tikās septembra nogalē galvaspilsētas kluba laukumā, toreiz rīdzinieces bija pārākas ar 15:1. Šodien Ķekavā notika atbildes mačs, bet arī tajā jau no paša sākuma vadību uzņēmās "NND Rīga" – 4.minūtē rezultātu atklāja Santa Torstere (1:0), bet 11.minūtē Nanna Mollere Sorensena viešņu pārsvaru jau dubultoja (2:0). 12.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās "Ķekavas Bulldogs" debitante Mīsa Marija Pulkanena (1:2), bet, kā vēlāk izrādījās, tas šajā spēlē tā arī palika mājinieču vienīgais gols. Pēc pirmā perioda "NND Rīga" atradās vadībā ar 3:1, pēc otrā – ar 5:1, bet visā mačā triumfēja ar 14:1.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Nanna Mollere Sorensena, kura ar 7 (4+3) punktiem bija rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Santai Torsterei 5 (4+1) punkti, ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Māra Stapkēviča, divi goli Monikai Džigurei, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Ieva Priede. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" sastāvā saņēma goda vārtu autore Mīsa Marija Pulkanena. "NND Rīgai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 21 punkts un 4.vieta. Komandai "Ķekavas Bulldogs" joprojām septiņi punkti un 5.vieta.

SF
JUGLASCIEMS