"NND Rīga" viesos uzvar čempioni "Rubeni"

24.11.2018

nnd_at.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm vicečempione "NND Rīga" viesojās Kocēnos pie čempiones "Rubene". Rīdziniecēm pietrūka tikai sešu (!) sekunžu, lai uzvarētu jau pamatlaikā, taču to viņas spēja izdarīt pēcspēles metienos – 4:3. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Santa Torstere.

 

Komandām "Rubene un "NND Rīga" šī bija jau trešā tikšanās reizi šajā sezonā. Interesanti, ka arī līdz šim abiem klubiem labāk bija veicies tieši pretinieču laukumā. Līgas atklāšanas mačā rīdiznieces svinēja panākumu Kocēnos ar 6:4, bet pagājušā mēneša beigās kocēnietēm Rīgā izdevās revanšēties ar 3:2. Šīsdienas spēli Kocēnu sporta namā labāk sāka galvaspilsētas florbolistes – jau 1.minūtē Santa Torstere atklāja rezultātu (1:0), bet 17.minūtē Nanna Mollere Sorensena dubultoja "NND Rīga" pārsvaru – 2:0. Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet pēdējā periodā pēc Lības Daijas Mikovas un Simonas Grāpēnas veiksmes uzbrukumā "Rubenei" izdevās panākt izlīdzinājumu – 2:2. 57.minūtē Santa Torstere vēlreiz vadībā izvirzīja Rīgas florbolistes (3:2), bet mājiniecēm izdevās izglābt vismaz punktu, jo tikai sešas sekundes pirms pamatlaika beigām vārtus guva Laura Gaugere – 3:3. Papildlaikā uzvarētājas netika noskaidrotas, lai gan "NND Rīga" divas minūtes spēlēja skaitliskajā vairākumā. Pēcspēles metienu sērijā veiksme bija viešņu pusē – uz kocēmietes Lības Daijas Mikovas realizēto "bullīti" ar divām izmantotām vārtu gūšanas iespējām atbildēja rīdzinieces Nanna Mollere Sorensena un Māra Stapkēviča, nodrošinot komandai "NND Rīga" uzvaru ar 4:3 un divus punktus turnīra tabulā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta divu vārtu autore Santa Torstere. Ar divām rezultatīvām piespēlēm viņas komandā izcēlās Karīna Saidova. Labākās spēlētājas balvu Kocēnu komandā saņēma Lība Daija Mikova, kura ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākā. Pēc šīs "NND Rīgai" turnīra tabulā ir 12 punktu, bet joprojām 4.vieta. Kocēnu "Rubenei" par vienu punktu vairāk un trešā pozīcija.


SF
JUGLASCIEMS