Latvijas čempione vecuma grupā U12 - Kocēnu "Rubene/KSS"

30.04.2018

img_8263.jpg

28. aprīlī ar sabraukuma posma spēlēm, kas notika Kocēnu sporta namā noslēdzās Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāts turnīrs vecuma grupā U12 zēniem. Par valsts čempioniem kļuva mājinieku komanda "Rubene/KSS", vicečempiones godā Ulbrokas "FS Masters/Black", bet bronzas medaļas izcīnīja "Bauskas BJSS". 

 

"Rubene/KSS" čempiones godu sev nodrošināja jau turnīra priekšpēdējā spēlē, kad ar 5:3 pārspēja "Talsu NSS/KrauzersU12". "FS Masters/Black" Kocēnos ar 6:2 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" jaunos florbolistus, iegūstot tikpat daudz punktu, cik kocēnieši - 30, bet saņēma tikai sudraba medaļas, jo savstarpējo spēļu bilance labāka ir "Rubenei/KSS". Uz bronzas medaļām pretendēja "Bauskas BJSS" un "Ķekavas Bulldogs". Baušķenieki izšķirošajā mačā ar 7:5 pieveica "Talsu NSS/Krauzers" un ar 25 punktiem ķekaviešiem kļuva neaizsniedzami. "Ķekavas Bulldogs" turnīra pēdējā spēlē ar 6:5 sagādāja zaudējumu jaunajai čempionei "Rubenei/KSS" un finišēja 4. vietā.

 

Turnīra tabula: ŠEIT

 

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 35 (17+18) punktiem kļuva Ričards Riba (Valmiera BSS U12), Normundam Skučeram no "OgresVilkiem" 27 (17+10) punkti, bet pa 26 (16+10) punktiem guva Markuss Dumpis (Rubene/KSS) un Martins Brazovskis (Ķekavas Bulldogs). Starp vārtsargiem vislabāko sniegumu nodemonstrēja Miķelis Riba (Rubene/KSS), kurš atvairīja 88,57% pretinieku metienu.


SF
JUGLASCIEMS