"Bauska" pārrauj talsinieku uzvaru sēriju

13.01.2018

bauska_017.jpg

"Talsu NSS/Krauzers" ELVI florbola līgā vīriešiem bija guvusi četras uzvaras pēc kārtas, bet šovakar samērā negaidīti viesos ar 2:3 piekāpās "Bauskai". Par labāko spēlētāju Bauskas komandā tika atzīts vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 28 no 30 pretinieku metieniem.

 

"Talsu NSS/Krauzers" pirmā apļa mačā pret "Bausku", kas pirms trim mēnešiem notika Talsos, piekāpās ar 2:4. Šovakar talsinieki, kuriem pēc tam turnīrā bija klājies labāk nekā baušķeniekiem, bija devušies Zemgali pēc revanša. Tomēr tas, kā izrādījās, nebija viegls uzdevums. Jau otrās minūtes sākumā laukuma saimnieki pēc Nikitas Maksurova un Toma Rozentāla metieniem bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. Viesi pirmajā periodā palika tukšā, turklāt Krišam Treimanim 5. minūtē neizdevās realizēt soda metienu. 24. minūtē Justs Baltmanis panāca jau 3:0 par labu "Bauskai", bet Talsu komanda savus pirmos vārtus guva tikai 38. minūtē, kad skaitlisko vairākumu realizēja Andris Blumbahs. Pēdējā periodā fiksēts tikai viens gols - 59. minūtē Blumbahs laukuma saimnieku pārsvaru samazināja līdz minimumam, tiesa, atņemt kaut punktu "Talsu NSS/Krauzeram" neizdevās - "Bauska" svinēja uzvaru ar 3:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 28 no 30 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar divām piespēlēm bija Dinārs Vaitaitis. Par labāko starp talsiniekiem atzina abu vārtu autoru Andri Blumbahu.

SF
JUGLASCIEMS