Mēneša spēlētājs 2. līgā - tērvetnieks Tiltiņš

15.12.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas mēneša labāko spēlētāju novembrī – šo titulu izpelnījies FK "Tērvete" uzbrucējs Kristers Tiltiņš. Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Florbola komanda FK "Tērvete" ar Kristeru Tiltiņu  uzbrukuma smailē novembrī piedalījās piecās spēlēs, visās gūstot. Tērvetnieki viesos ar 12:4 sakāva "Vārmi" (Tiltiņam5 (4+1) punkti), savā laukumā ar 7:5 pārspēja Rīgas FK "NND" (Tiltiņa kontā "hat-trick") un ar 10:4 sagrāva "Leģionu/Grobiņas novadu" (Tiltiņam 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja balva), Rīgā ar 9:5 pieveica FK "NND" (Tiltiņam 4 (2+2) punkti), bet savā laukumā ar 10:5 uzvarēja "SC Mēmele/Codi"(Tiltiņam viens gols).

 

Tērvetnieki ar desmit spēlēs gūtiem 23 punktiem ir starp Rietumu grupas turnīra tabulas līderiem. Tiltiņš piedalījies visās savas komandas spēlēs, gūstot 20 vārtus un izdarot septiņas rezultatīvas piespēles. Ar 27 punktiem Kristers Tiltiņš ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs.

 

Mēneša labākie spēlētāji 2017./2018.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Sandijs Kalniņš (FK Kalsnava)

Novembris

Kristers Tiltiņš (FK Tērvete)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS