"My Floorball" mēneša spēlētāji - Torstere un Šķēls

18.12.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā novembrī, par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Santa Torstere (NND Rīga) un Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "NND Rīga" ar Santu Torsteri sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs spēles, divās gūstot pārliecinošas uzvaras, bet vienā piedzīvojot zaudējumu. Rīgas florbolistes viesos ar 8:2 sakāva "Ķekavu" (Torsterei 2 (1+1) rezultativitātes punkti), savā laukumā ar 13:2 sagrāva līderi "Rubene" (Torsterei 5 (3+2) punkti), kā arī viesos ar 2:6 atzina Igaunijas sieviešu izlases pārākumu. Komanda "NND Rīga" ar desmit spēlēs izcīnītiem 22 punktiem šobrīd ir turnīra vicelīderes godā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no Kocēnu "Rubenes". S.Torstere deviņās spēlēs gūtiem 26 (16+10) punktiem ELVI florbola līgas sievietēm rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem otro vietu.

 

Komanda "Betsafe/Ulbroka" ar Kasparu Šķēlu uzbrukuma smailē novembrī piedalījās četrās spēlēs, trijās uzvarot, bet vienā piedzīvojot zaudējumu. Ulbrokieši viesos ar 9:3 sakāva Stalbes "Pārgauju" (Šķēlam 4 (2+2) punkti), savā laukumā ar 7:3 uzvarēja Kocēnu "Rubeni" (Šķēla kontā pieci goli) un ar 12:6 - "Ogres Vilkus" (Šķēlam trīs goli), kā arī viesos tikai pēcspēles metienos ar 3:4 atzina Cēsu "Lekringa" pārākumu (Šķēlam viens gols). "Betsafe/Ulbroka" ar 16 spēlēs iegūtiem 39 punktiem ir ELVI florbola līgas vīriešiem vicelīdere, bet Šķēls ar 28 vārtu guvumiem ir labākais bombardieris. Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņam 42 (28+14) punkti un trešā vieta.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

Lība Daija Mikova (Rubene)

Pāvels Semjonovs (EMU SK)

Oktobris

Paula Egle (NND Rīga)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/Fat Pipe)

Novembris

Santa Torstere (NND Rīga)

Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS