"Ogres Vilki" pie punktiem netiek - vēlreiz zaudēts "EMU SK"

17.12.2017

emu_semjonovs17.jpg

ELVI florbola līgas debitante "Ogres Vilki" šovakar savā laukumā uzņēma Igaunijas čempionvienību "EMU SK", kas vakar Tartu bija piedzīvojusi smagu zaudējumu mačā pret "Ķekavu". Ogrēniešiem neizdevās atkārtot ķekaviešu panākumu - viņi zaudēja ar 7:11, bet igauņu uzbrukuma līderis Pāvels Semjonovs guva 7 (5+2) rezultativitātes punktus.

 

Igaunijas čempionvienība "EMU SK", kas vakar savā laukumā piedzīvoja smagu zaudējumu mačā ar "Ķekavu", šovakar viesojās pie komandas "Ogres Vilki", ko pirmā apļa spēlē bija pārspējusi ar 10:6. Ogrēnieši, kuri joprojām nav tikuši pie pirmajiem punktiem, no paša cīņas sākuma metās uzbrukumā un jau 6. minūtē pēc Edgara Birkenfelda un Kārļa Krastiņa metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. 7. minūtē igauņu nulli uz rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa viesu uzbrukuma līderis Pāvels Semjonovs - 1:2. Perioda pēdējā minūtē ogrēnieši ielaida vēl divus vārtus un jau nonāca zaudētājos ar 2:3. Pēc otrās trešdaļas "EMU SK" florbolistiem bija jau triju vārtu pārsvars (6:3), bet visā spēlē viesi svinēja uzvaru ar 11:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Pāvels Semjonovs, kurš ar 7 (5+2) punktiem bija rezultatīvākais. 5 (1+4) punkti Maksima Terehova kontā, 3 (1+2) punktus savāca Mikko Sārivori, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Aleksandrs Petrovs. Par labāko starp ogrēniešiem tika atzīts Edgars Birkenfelds, kura kontā 3 (2+1) punkti. Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Toms Rislings, bet pa diviem goliem iemeta Stefans Roberts Dimza un Elvijs Jankovskis. Pēc šīs uzvaras komandai "EMU SK" turnīra tabulā jau 21 punkts un 8. vieta, bet "Ogres Vilki" joprojām bez punktiem.

JUGLASCIEMS