Talsinieki trešo uzvaru pēc kārtas svin pār "Pārgauju"

17.12.2017

talsi_2017.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo panākumu pēc kārtas guvusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar Stalbē ar 7:4 apspēlēja vietējo "Pārgauju". Rezultatīvākais starp talsiniekiem ar 3 (2+1) punktiem bija Matīss Fogelis, bet stalbiešu labā visus četrus vārtus guva Gvido Lauga.

 

Komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas vakar svinēja otro panākumu pēc kārtas, savā laukumā ar 11:4 sakaujot spēcīgo "Rubeni" (Kocēni), šovakar viesojās Stalbē pie "Pārgaujas", kam pirmā apļa spēlē bija zaudējusi ar 4:10. Gluži kā vakar mačā pret kocēniešiem, arī šodien talsinieki lieliski aizvadīja pirmo periodu, jau uzreiz nosverot uzvaras svaru kausu savā pusē. Nepilnu 16 minūšu laikā pēc diviem Matīsa Fogeļa goliem, kā arī pēc Matīsa Jorena Švēdenberga, Toma Bitmaņa un Emīla Krūmiņa metieniem laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 5:0. Pēc otrās trešdaļas "Talsu NSS/Krauzeram" bija triju vārtu handikaps (5:2), šo pārvaru mājinieki nosargāja līdz pat pamatlaika beigām, svinot uzvaru ar 7:4. Interesanti, ka viesu labā visus četrus vārtus guva viens spēlētājs - Gvido Lauga.

 

Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts vārtsargs Kārlis Švampe, kurš atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Matīss Fogelis, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Emīls Krūmiņš un Toms Bitmanis. Labākā spēlētāja balvu "Pārgaujas" sastāvā saņēma četru vārtu autors Gvido Lauga. Talsu komanda pēc šīs uzvaras ar 21 punktu pakāpās uz 6. vietu turnīra tabulā, bet "Pārgaujai" joprojām 16 punktu un tikai 10. vieta.

SF
JUGLASCIEMS