Pasaules spēļu florbola turnīrā klāt pusfināls

29.07.2017

swevsui.jpg

Šodien Polijas pilsētā Vroclavā notiekošo Pasaules spēļu florbola turnīrā tiks aizvadītas pusfināla spēles, kurās Somijas izlase spēkosies ar šveiciešiem, bet Zviedrijas valstsvienības pretinieki būs čehi. Spēlē, kurā izšķirsies piektās vietas liktenis, nūjas krustos ASV un Polijas komandas.

 

Vakar turnīrā tika izspēlētas pēdējās apakšgrupu spēles. Pasaules vicečempioni zviedri ar 20:0 sakāva ASV florbolistus. Amerikāņi divās apakšgrupas spēlēs tā arī palika bez vārtu guvuma, bet viņu vārtsargs tika sarūgtināts 37 reizes. Spēlē par otro vietu A grupā čehi ar 12:1 sarūgtināja mājiniekus poļus. Zviedri tajā pašā dienā aizvadīja vēl vienu spēli, kurā ne bez grūtībām ar 3:0 pieveica Šveices izlasi, izcīnot pirmo vietu grupā, bet šveicieši palika otrajā vietā. Zviedrijas valstsvienība savus vārtus neieņemtus nosargājusi jau 120 minūtes.

 

Šodien, 29. jūlijā, pulksten 15.30 (pēc Latvijas laika) pirmajā pusfinālspēle tiksies Somijas un Šveices valstsvienības, bet otrajā, kas sāksies pulksten 18.00 - Zviedrijas un Čehijas valstsvienības. Spēle par piekto vietu starp ASV un Polijas florbolistiem sāksies pulksten 21.00.

 

Spēļu kalendārs un statistika: ŠEIT 

 

Visu spēļu tiešraides: ŠEIT 

 

Informācija par Pasaules spēlēm: ŠEIT 

JUGLASCIEMS