Fans mēneša spēlētājs - inčukalnietis Jānis Levanovičs

20.03.2017

fans_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas mēneša labāko spēlētāju februārī – šo titulu izpelnījies Inčukalna komandas SK "Coyote" uzbrucējs un treneris vienā personā Jānis Levanovičs. Laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar veikalu tīklu "Fans".

 

Florbola komanda SK "Coyote" ar Jāni Levanoviču uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī piedalījās trijās spēlēs, gūstot tikpat daudz uzvaru. Inčukalnieši viesos ar 14:9 uzvarēja "Saulkrastu" florbolistus (Levanovičam 9 (5+4) punkti un labākā spēlētāja balva), savā laukumā ar 13:7 sakāva FK "Vārme" (Levanovičam 7 (3+4) punkti), kā arī viesos ar 7:4 pārspēja "Leģionu/Grobiņas novadu" (Levanovičam 3 (2+1) punkti.

 

Regulārajā turnīrā inčukalnieši ar 16 spēlēs izcīnītiem 32 punktiem ierindojās Centra grupas turnīra tabulas 2. vietā, bet šobrīd komandai SK "Coyote" sezona jau noslēgusies. jo ceturtdaļfinālā ar 10:11 pagarinājumā, kā arī ar 3:6 tika zaudēts "Valkai". Inčukalna vienības uzbrucējs Jānis Levanovičs ar 18 spēlēs sakrātiem 77 (50+27) punktiem vēl joprojām ir līgas rezultatīvākais spēlētājs.

 

Fans balvas ieguvēji 2016./2017.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Andis Pekšs (Impar Limbaži)

Novembris

Kristaps Pešiks (Tērvete)

Decembris

Vitālijs Lubgāns (Koknese)

Janvāris

Māris Skrodis (Ķekavas Bulldogs 2)

Februāris

Jānis Levanovičs (SK Coyote)

 

Fans

SF
JUGLASCIEMS