Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Egle un Paulovičs

20.01.2017

splogo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas labākos spēlētājus decembrī. Šo titulu nopelnījuši divi uzbrucēji - Paula Egle no Cēsu "Lekringa" un Krists Paulovičs no Rīgas "LU/FS Masters". Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "Sporta Punkts".

 

Sieviešu florbola komanda "Lekrings" (Cēsis) ar Paulu Egli sastāvādecembrī aizvadīja vienu spēli, kurā savā laukumā ar 13:3 sagrāva Rīgas "FK NND/RJTC". Cēsnieču uzbrucēja Paula Egle šajā mačā ar 5 (3+2) punktiem bija rezultatīvākā savas komandas sastāvā. Šosezon Paula 11 spēļu laikā savākusi 38 (28+10) punktus, šobrīd viņa ir otrā rezultatīvākā gan "Lekringa" rindās, gan arī visā līgā. Cēsu "Lekrings" ar 11 spēlēs gūtiem 24 punktiem ir sieviešu 1. līgas līdere. Jāpiebilst, ka cēsniece Paula Egle, lai arī nespēlē Virslīgā, iekļauta Latvijas izlases sastāvā, lai februāra pirmajā nedēļā piedalītos pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas norisināsies Spānijas galvaspilsētā Madridē.

 

Vīriešu florbola komanda "LU/FS Masters" (Rīga) ar Kristu Pauloviču uzbrukuma smailē aizvadītā gada pēdējā mēnesī piedalījās divās spēlēs, abās gūstot uzvaru. Studenti viesos ar 13:7 sakāva FK "Saulkalne" florbolistus (Paulovičam 6 (1+5) punkti), bet savā laukumā ar 9:7 pārspēja Cēsu "Lekringu" (Pauloviča kontā "hat-trick"). Krists Paulovičs šajā turnīrā šosezon piedalījies 17 spēlēs, ar 51 (29+22) punktiem viņš ir pārliecinoši rezultatīvākais savā komandā, bet visā līgā - trešais labākais punktu guvējs. Komanda "LU/FS Masters" 17 spēlēs izcīnījusi 31 punktu, ka tai šobrīd ļauj ieņemt 5.vietu.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2016./2017.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Klinta Mārtiņjēkaba (Lekrings)

Elvijs Jankovskis (FK Ogres Vilki)

Novembris

Linda Dadajeva (FK Sala)

Edgars Ošiņš (RSU/Babīte)

Decembris

Paula Egle (Lekrings)

Krists Paulovičs (LU/FS Masters)

 

Sporta Punkts

JUGLASCIEMS