"Radio SWH" kļuvis par florbola oficiālo radio

30.03.2016

swh_logo.jpg

"Radio SWH" ir kļuvis par Latvijas Florbola savienības, ELVI florbola līgas, kā arī pasaules 11. čempionāta florbolā vīriešiem, kas no 3. līdz 11. decembrim norisināsies Latvijā, "Arēnā Rīgā" un "Elektrum" Olimpiskajā sporta centrā, oficiālo radio

 

Pasaules 11. čempionāta florbolā vīriešiem finālturnīrā piedalīsies aptuveni 320 sportistu un vairāk nekā 100 oficiālo pārstāvju no 16 valstīm: ASV, Austrālijas, Čehijas Republikas, Dānijas, Igaunijas, Kanādas, Latvijas, Norvēģijas, Polijas, Singapūras, Slovākijas, Somijas, Šveices, Taizemes, Vācijas un Zviedrijas. Čempionāta laikā Rīgā notiks Starptautiskās florbola federācijas Ģenerālās Asamblejas sesija, kurā paredzama vairāk nekā 60 dalībvalstu asociāciju, kā arī vairāku starptautisko sporta organizāciju, ieskaitot Starptautisko Olimpisko komiteju, delegāciju dalība.

 

Latvijas Florbola savienības oficiālais atbalstītājs ir mazumtirdzniecības uzņēmums ELVI. Latvijas Florbola čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgas nosaukums jau otro sezonu ir ELVI florbola līga.

 

Līdz ar sadarbības līguma parakstīšanu, tieši "Radio SWH" klausītāji būs pirmie, kuri uzzinās Latvijas Florbola savienības un ELVI florbola līgas aktualitātes, Latvijas florbola izlasēs notiekošo, pasaules čempionāta rīkošanas aizkulises un Latvijas florbola citus jaunumus.

 

Latvijas Florbola savienība ir gandarīta, ka par tās un pasaules čempionāta oficiālo ruporu kļuvis atpazīstamais un populārais pašmāju medijs "Radio SWH", kas par savas darbības pamatprincipiem uzskata veselīgu un aktīvu sabiedrību, rūpīgu darbu un tiekšanos pēc augstākajiem panākumiem.

 

Pēc pēdējiem TNS datiem, AS "Radio SWH" grupai, kurā ietilpst "Radio SWH", "Radio SWH+", "Radio SWH Gold", "Radio SWH Rock" un radio internetā "SpinFM", kopā ir vairāk nekā 420 000 klausītāju nedēļā, līdz ar to ir iespēja nodrošināt saviem sadarbības partneriem vienu no plašākajām auditorijām Latvijā.

 

Informāciju sagatavoja:

AS "Radio SWH" pašreklāmas daļa

SF
JUGLASCIEMS