4.jūlijā Aizkrauklē startēs "Fat pipe vasaras kauss"

27.06.2015

vvl_2_2013.jpg

4.jūlijā Aizkrauklē notiks sporta kluba "Aizkraukle/Fans" rīkotā florbola turnīra "Fat pipe vasaras kauss" 1.posms. 2. un 3.posms paredzēts 11. un 18.jūlijā, bet 25.jūlijā norisināsies sacensību superfināls.

 

Turnīrā savs komandas sastāvā drīkstēs piedalīties jebkurš interesents. Spēles notiks laukumos ar apmalēm, kas atradīsies pie Aizkraukles sporta halles. Turnīrā tiks izmantotie lielie vārti ar mākslīgo vārtsargu. Katrai komandai spēles laikā laukumā atradīsies pa četriem spēlētājiem. Komandas dalības maksa – 25 eiro. Komandas reģistrēšana notiks, komandas pārstāvim aizpildot sekretariātā pieejamo veidlapu. Tajā būs nepieciešams norādīt komandas nosaukumu un atbildīgā pārstāvja (menedžera) vārdu un uzvārdu. Uz šīs veidlapas pamata tiek veikta komandas reģistrācija, vienlaicīgi samaksājot dalības maksu. Pēc dalības maksas veikšanas notiek komandas iekļaušana turnīra dalībnieku sastāvā. Komandā maksimālais cilvēku skaits - pieci.

 

Pirmajos trīs posmos apbalvos pirmās trīs vietas ar medaļām. Superfinālā pirmās trīs vietas ar apbalvos ar medaļām, trīs rezultatīvākos trīs spēlētājus un kopvērtējuma pirmās trīs vietas - ar medaļām un kausiem. Turnīra galvenā balva, ko nodrošinās veikalu tīkls "Fans" ir 250 eiro vērta dāvanu karte kopvērtējuma 1.vietai, 100 eiro - 2.vietai un 50 eiro - 3.vietai, FAT PIPE inventāra iegādei.

 

 

Vairāk informācijas: www.afl.lv

JUGLASCIEMS