"EuroFloorball Cup" Cēsīs, "EuroFloorball Challenge" Kocēnos

19.06.2015

0000-efc2015.jpg

Starptautiskā Florbola federācija (IFF) uzaicinājusi Eiropas dalībvalstu čempionus startam divdesmit trešajā "EuroFloorball Cup" un pirmajā "EuroFloorball Challenge". "EuroFloorball Challenge" ir jauns turnīrs, kas aizstās ierasto "EuroFloorball Cup" kvalifikāciju.

 

Otrais spēcīgākais florbola klubu turnīrs "EuroFloorball Cup 2015" no 6.-10. oktobrim notiks Cēsīs. Ja tiks izpildītas IFF reģistrācijas prasības vīriešu turnīrā piedalīsies čempionvienības no Latvijas ("Cēsu alus/Lekrings"), Norvēģijas ("Slevik"), Igaunijas ("TTU"), Krievijas ("Pomor"), Nīderlandes ("Floorball Agents"), kā arī otra rīkotājvalsts pārstāve ("Rubene"), bet sieviešu turnīrā starts plānots spēcīgākajām komandām no Latvijas ("Rubene" un "Ķekava"), Krievijas ("Nauka-Trevelstroy"), Norvēģijas ("Sveiva"), Polijas ("MMKS Podhale Nowy Targ"), Slovākijas ("FBK Tvrdošín"). Turnīra uzvarētāji iegūs ne tikai kausu un titulu, bet arī iespēju startēt spēcīgākajā IFF rīkotajā klubu turnīrā "Champions Cup 2016".

 

Pirmais "EuroFloorball Challenge" vīriešu turnīrs no 17.-21. agustam notiks Kocēnos, bet dāmas ceļazīmi uz "EuroFloorball Cup 2016" no 25.-29. augustam dalīs Vācijā. Šajos turnīros varēs piedalīties 8 komandas, kuras pēc IFF reitinga nevar pretendēt uz dalību "Champions Cup" un "EuroFloorball Cup". Turnīra uzvarētāji iegūs tiesības piedalīties nākamā gada "EuroFloorball Cup".

JUGLASCIEMS