"Ghetto Floorball" sezonas turpinājums - Jēkabpilī

22.05.2015

ghetto_2205.jpg

Jau šajā sestdienā, 23.maijā, Jēkabpils jauniešu dienu ietvaros tiks organizēta virkne sportisku aktivitāšu, to skaitā "Ghetto Family" viesošanās ar saviem vadošajiem sporta veidiem. Neiztrūks arī florbola turnīra ''3 pret 3'', kura dalībniekiem būs iespēja pelnīt ranga punktus cīņā par "Ghetto Floorball" sezonas galvenajām balvām.

 

"Ghetto Floorball" turnīrs Jēkabpilī risināsies jau trešo gadu pēc kārtas. Visiem aktīvākajiem jēkabpiliešiem un pilsētas viesiem, pulcējoties sporta stadionā ''Vārpa'', būs iespēja gan sacensties, gan vērot aizraujošas spēles, turklāt arī laikapstākļi sola lutināt katru silta laika un saules tīkotāju.

 

"Ghetto Floorball" turnīrā būs noteikts komandu skaita ierobežojums - 32 komandas, ieskaitot U16 grupu. Kā informē organizatori, grupu sadalījums gan būs atkarīgs no dalībnieku skaita. Ja Jauniešu grupā dalību pieteiks mazāk komandu kā cerēts, turnīru visiem būs iespēja aizvadīt kopīgā grupā. Dalības maksa būs 10 eiro Vecākās grupas komandām, savukārt Jauniešiem tie būs 6 eiro no komandas (arī gadījumā, ja turnīrs tomēr risināsies kopējā grupā).

 

Reģistrēšanās turnīram risināsies no pulksten 11:00 līdz 12:00, savukārt turnīra sākums paredzēts pulksten 12:30. Ar svinīgu atklāšanu visu sporta veidu dalībnieki un līdzjutēji tiks sveikti pulksten 12:00 skeitparkā, kur aicināti piedalīties būs arī florbola turnīra dalībnieki. Tāpat, atsaucoties uz "Ghetto Floorball" 2015 gada sezonas nolikumu, tieši Jēkabpils reģionālais izbraukums būs viens no tiem, kur Vecākās grupas komandas varēs sacensties par kopējā ranga punktiem, kas pēc visaugstākajiem mērķiem palīdzēs pietuvoties triumfam regulārajā sezonā vai arī nodrošināt vietu TOP14 jeb Superfinālā.

 

Izmantotie resursi:

ghettofamily.com

JUGLASCIEMS