Jauno "Ghetto Floorball" sezonu ieskandinās grupa "OLAS"

19.05.2015

ghetto_1905.jpg

Šovakar pulksten 18:00 Grīziņkalnā ar svinīgu atklāšanu starts tiks dots jaunajai "Ghetto Floorball" sezonai, ko ar saviem skaņdarbiem ieskandinās apvienība "OLAS". Dalībnieku reģistrācija sāksies jau no pulksten 16:30.

 

Atšķirībā no pērnā gada, šogad būs ievērojami samazināts reģionālo posmu skaits. To kalendārs tiks publicēts jau tuvākajā laikā mājaslapas ghettofamily.com sadaļā Florbols, taču jau tagad florbolisti var ieplānot 23.maiju Jēkabpils apmeklējumam – kopā ar "Ghetto Games" tiks piesātinātas ikgadējās Jauniešu dienas. Neskatoties uz to,  Grīziņkalna posmu skaits paliks nemainīgs – 13 aizraujoši otrdienu vakari, kam sekos lielais superfināls 25.augustā. Arī šogad balvas labākajiem būs vairāk kā iespaidīgas, turklāt papildus iepriekš izziņotajām (piemēram, brauciens visai komandai uz pasaules spēcīgākās florbola līgas - Zviedrijas Superlīgas (SSL) finālu) organizatori parūpējušies par vēl iespaidīgām balvām, kas tiks atklātas tikai vakara gaitā.

 

Par apmeklētāju un dalībnieku labsajūtu "Ghetto Floorball" turnīros nemainīgi turpinās rūpēties vadītāji Renārs Freibergs un Kārlis Dārznieks, kas ikvienu interesentu aicina gan piedalīties, gan nākt un baudīt turnīru skatītāju lomā. "Viens pret vienu" turnīri, ģimeņu vakari, "Zvaigžņu spēle", labdarības pasākumi un tematiskie turnīri ir tikai dažas no lietām, kas šogad par "Ghetto Floorball" turnīriem liks runāt vēl vairāk un skaļāk.

 

Šogad komandu reģistrēšanās sistēma būs krasi atšķirīga. Spēlētājiem vairs nebūs nepieciešamas licences - komandas pārstāvim pirms turnīra atliks reģistrēt komandu, norādot nosaukumu un samaksājot vienoto komandas dalības maksu 10,- Eur apmērā. Jauniešu grupu turnīri startēs 2.jūnijā un gan U-13, gan U-16 grupās dalības maksa būs 6,- Eur.

JUGLASCIEMS