"Riga Floorball Shootout 2015" notiks modes un izklaides centrā "Rīga Plaza"

17.04.2015

soda_metieni.jpg

Jau ziņots, ka 23. un 24.maijā Latvijā norisināsies vēl nebijis sporta pasākums - "Riga Floorball Shootout 2015" - pasaulē pirmais florbola "bullīšu" turnīrs. Noskaidrots, ka par unikālā turnīra notikuma norises vietu izvēlēts modes un izklaides centrs "Rīga Plaza", kura teritorijā tiks aizvadītas visas turnīra izspēles.

 

"Riga Floorball Shootout" solās būt pārsteigumiem pilns divu dienu turnīrs, kuru lieliski papidinās tā norises vieta. Atrodoties "Rīga Plaza" paspārnē, turnīra dalībniekiem un skatītājiem modes un izklaides centra sniegtās iespējas būs rokas stiepiena attālumā, savukārt ikvienam centra apmeklētājam tā būs lieliska iespēja vērot šo unikālo notikumu.

 

"Riga Floorball Shootout 2015" ir divu dienu turnīrs, kurā komandas mērosies spēkiem florbola bullīšos, un tajā var piedalīties ikviens, kurš sasniedzis 14 gadu vecumu. Turnīra dalības maksa ir 50 eiro, taču galvenā balva ir 500 eiro no "West Kredit". Kā zināms, turnīrā piedalīsies pasaules čempions, Zviedrijas izlases vārtsargs Nr. 1 Patriks Amans, kā arī tādas šī sporta veida zvaigznes kā Matiass Samuelsons un Rasmuss Sundsedts no Zviedrijas.

 

Modes un izklaides centrs "Riga Plaza" ir tikai viens no pasākuma atbalstītājiem. "Riga Floorball Shootout" lepojas arī ar tādiem draugiem kā "WestKredit", "Vichy", "Aldaris", "Blindsave", naktsklubu "Just", "Florbolam.lv", "Teltis Pasākumiem", "Labareklama.lv" un Latvijas Florbola savienība (LFS). Vairāk informāciju par turnīru var apskatīt: ŠEIT. Komandas ir laipni aicinātas reģistrēties: ŠEIT un sekot līdzi aktivitātēm sociālajos tīklos ŠEIT un ŠEIT. Atgādinām, ka pirmās 30 komandas, kuras reģistrēsies dalībai turnīrā, saņems dzērienus no Vichy & Aldaris.

SF
JUGLASCIEMS