"Mogo-RTU/Rockets" ar Blindu vārtos sakauj "Lielvārdi"

21.03.2015

mogo_bunka.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijas starp "Lielvārdi" un "Mogo-RTU/Rockets" trešajā spēlē, kas šovakar notika Lielvārdē, galvaspilsētas komandas vārtos atgriezās Andis Blinds, kura pārliecinošais sniegums ļāva viņa komandai svinēt uzvaru ar 9:3, sērijā līdz četrām uzvarām atgūstot vadību ar 2:1. 

 

Pusfināla sērijas trešajā mačā starp "Lielvārdi" un "Mogo-RTU/Rockets", kas notika Lielvārdes novada sporta centrā, zināmas izmaiņas bija skārušas abu komandu sastāvu, tomēr būtiskākās bija galvaspilsētas komandai – tās vārtos bija atgriezies Andis Blinds, kurš traumas dēļ tur nebija redzēts kopš izslēgšanas spēļu pirmās spēles. Uzreiz jāsaka, ka viņš šo maču aizvadīja ļoti pārliecinoši – lai arī metienu pa Blinda vārtiem nebija ārāk daudz, viņš kapitulēja tikai trīs reizes. Pēc pirmā perioda "Mogo-RTU/Rockets" bija tikai vienu vārtu pārsvars (2:1), bet otrajā trešdaļā rīdzinieki guva piecus bezatbildes vārtus, nosverot uzvaras svaru kausus savā pusē – 7:1. Pēdējā periodā katra no komandām iemeta vēl pa diviem vārtiem, bet ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:3 varēja svinēt "Mogo-RTU/Rockets", kas sērijā līdz četrām uzvarām atguva vadību – 2:1. Jau rītvakar abas komandas vēlreiz krustos nūjas Lielvārdē.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts vārtsargs Andis Blinds, kurš atvairīja 14 no 16 metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (4+1) punktiem bija Kārlis Bulāns, Jurim Gribustam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina vienu vārtu autoru Artūru Skadiņu.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Lielvārde" - "Mogo-RTU/Rockets" 3:9 (1:2, 0:5, 2:2), sērijā 1:2


JUGLASCIEMS