"Bauska" rezultatīvā mačā sakauj ķekaviešus

21.03.2015

bauska_14.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēs neiekļuvušo komandu papildturnīrā FK "Bauska" savā laukumā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistus, kurus uzvarēja ar 14:5. Labākā spēlētāja balvu baušķenieku sastāvā saņēma vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 43 pretinieku metienus.

 

Viena izslēgšanas spēlēs neiekļuvušo komandu papildturnīra spēle šodien notika Bauskas sporta vidusskolas sporta zālē "Mēmele", kur FK "Bauska" cīņu pret "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem sāka vareni, jau pirmo 15 minūšu laikā izvirzoties vadībā ar 7:0. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 7:1, pēc otrās – 10:1. Tikai pēdējā periodā viesi spēja demonstrēt līdzvērtīgu sniegumu – katra komanda iemeta vēl pa četriem vārtiem, "Bauska" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 14:5, turnīra tabulā ar 50 punktiem saglabājot 9.vietu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 43 no 48 pretinieku metieniem, kā arī izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākie viņa komandā bija Pēteris Zeltiņš ar 5 (2+3) punktiem, Tomam Niedrem un Rolandam Kovaļevskim pa četriem punktiem, pa trim punktiem guva Edgars Liepa, Ģirts Laugalis un Aivis Barkovskis. Par labāko starp ķekaviešiem atzina vienas piespēles autoru Ralfu Orsti, bet rezultatīvākais bija Klāvs Ozoliņš – 5 (3+2) punkti.

 

FK "Bauska" - "Ķekavas Bulldogs" 14:5 (7:1, 3:0, 4:4)

JUGLASCIEMS