"Latvija U19" pret "Jelgavas novadu" gūst 16 vārtus

04.03.2015

juniori_jelg.jpg

Šovakar ELVI florbola līgas vīriešiem regulāro turnīru ar spēli Lielvārdē pret "Jelgavas novadu" noslēdza Latvijas junioru izlases kandidātu komanda "Latvija U19". Juniori svinēja rekorduzvaru ar 16:3, pa 4 (3+1) punktiem guva abi Kristeri – Puķītis un Eglītis.

 

Vārtiem bagātajā spēlē starp "Latviju U19" un "Jelgavas novadu" rezultātu atklāja jelgavnieki, pie tam – brīdī, kad viņi atradās skaitliskajā mazākumā – rezultātu atklāja Ivans Kokins (1:0). Juniori ātri vien atbildēja ar diviem vārtu guvumiem (2:1), bet jelgavnieki 11.minūtē panāca izlīdzinājumu. Mača turpinājumā nekāda līdzvērtīgās spēkošanās gan neiznāca – jau pirmās trešdaļas laikā "Latvija U19" izvirzījās vadībā ar 5:2, otrā perioda laikā panāca 11:2, bet septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām junioriem bija 14 vārtu pārsvars. Punktu spēlei gan paspēja pielikt jelgavnieki tā paša Kokina personā - "Latvija U19" noslēdz turnīru ar ļoti pārliecinošu uzvaru – 16:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina Kristeru Eglīti, kuram 4 (3+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Kristeram Puķītim, bet pa trim punktiem savāca Edgars Balodis, Deivids Barkovskis, Krišs Treimanis un Reino Ješēvics. Labākā spēlētāja balvu Jelgavas novada komandā saņēma vienu vārtu autors Ivars Karnītis, bet rezultatīvākais ar diviem goliem bija Ivans Kokins.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Latvija U19" – "Jelgavas novads" 16:3 (5:2, 6:0, 5:1)


JUGLASCIEMS