Vīriešu izlase viesojas Saeimā

27.01.2015

img_7880.jpg

Šodien, 27.janvārī, Saeimas namā viesojās Latvijas vīriešu florbola izlase un delegācija, kur to ar izcīnīto piekto vietu pasaulē sveica Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks.

 

Pateicībā par augstajiem sportiskajiem panākumiem J.Upenieks sportistiem, izlases apkalpojošajam personālam un Latvijas Florbola savienības prezidentam Ilvim Pētersonam pasniedza Sporta apakškomisijas godarakstus un nelielas piemiņas balvas. Latvijas valstsvienības kapteinis Oskars Fīrmanis pretī dāvināja izlases formas kreklu, kā arī aicināja Saeimas deputātus klātienē atbalstīt mūsu florbolistus nākamajā pasaules čempionātā, kas 2016.gadā notiks Rīgā. LFS prezidents Ilvis Pētersons pasniedza Jānim Upeniekam Latvijas izlases pasaules čempionātā izcīnīto medaļu par 5.vietu, izsakot cerību, ka nākamā medaļa būs no augstākas raudzes medaļas.

 

Latvijas izlase un Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks kopīgi nofotografējās, kā arī veica izzinošu ekskursiju pa Latvijas parlamenta ēku.


JUGLASCIEMS