"Ķekavas Bulldogs" sakauj novājināto RSU

30.12.2014

kek_bull.jpg

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notika viena sieviešu Virslīgas spēle - "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņēma RSU komandu, kas spēlēja bez vairākām līderēm, un sakāva to ar 8:0. Četrus golus studentēm iemeta Inga Ametere, kura ar 19 vārtiem kļuvusi par turnīra labāko bombardieri.

 

RSU šomēnes pameta viena no komandas meistarīgākajām spēlētājām – Santa Torstere, kura pārgāja uz Kocēnu Rubeni. Bet mačā pret "Ķekavas Bulldogs", kas notika Ķekavā, studentēm nevarēja palīdzēt vēl vairākas pašas rezultatīvākās spēlētājas – Sabīne Dronka, Aija Kuncīte, Ulrika Skakovska, Ieva Priede un Evija Priede. Nav brīnums, ka ķekavietes, kuras bija optimālā sastāvā, jau pirmajā periodā ielika labus pamatus uzvarai pār divās maiņās spēlējošajām viešņām – 4:0. Otrajā trešdaļā mājinieces guva vienus vārtus (5:0), bet visā spēlē svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:0. Interesanti, ka RSU jau otro maču pēc kārtas paliek sausā pret buldodzēm – iepriekšējā spēlē, kas notika, ķekavietes uzvarēja ar 5:0. "Ķekavas Bulldogs" pēc šīvakara panākuma ar 11 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 3.vietā.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Zanda Ozoliņa, kura guva 3 (2+1) punktus. Rezultatīvākā ar 6 (1+5) punktiem bija Līga Vancāne, bet četrus vārtus iemeta Inga Ametere, kura ar 19 goliem kļuvusi par līgas labāko bombardieri. Labākās spēlētājas balvu RSU sastāvā saņēma Linda Austruma.

 

"Ķekavas Bulldogs" - RSU 8:0 (4:0, 1:0, 3:0)

JUGLASCIEMS