"Mogo-RTU/Rockets" Siliņa debijas spēlē sakauj "Rubeni"

20.12.2014

mogo_rtu_rock.jpg

Pēdējā no trim šovakar notikušajām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm "Mogo-RTU/Rockets" savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubeni" un sagādāja saviem viesiem smagu zaudējumu ar 7:2. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Indriķi Siliņu, kuram tas bija debijas mačs galvaspilsētas komandas rindās.

 

"Mogo-RTU/Rockets" rindās šovakar debitēja vārtsargs ar pasaules čempionāta pieredzi Indriķis Siliņš, kuram jau uzreiz mačā pret "Rubeni" tika uzticēta Rīgas komandas vārtu drošība. Jāsaka, ka Siliņš ar šo uzdevumu galā tika teicami – pirmajās 40 minūtēs viņš savā cietoksnī neielaida nevienu bumbiņu, kamēr viņa komandas biedri guva piecus vārtus, iegūstot izšķirošu pārsvaru – 5:0. Pēdējā trešdaļā abas komandas guva pa diviem vārtiem – rīdzinieki svinēja pārliecinošu uzvaru ar 7:2. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šīs uzvaras kopā ar "Cēsu alu/Lekringu" dala turnīra tabulas līderu godu – abām komandām pa 33 punktiem.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Indriķi Siliņu, kurš atvairīja 18 no 20 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Juris Gribusts un Atis Blinds – katram pa četriem punktiem. Divus vārtus guva Mārtiņš Lapsiņš. Arī Kocēnu komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Āris Ulmanis, kurš neitralizēja 24 pretinieku metienus.

 

"Mogo-RTU/Rockets" – "Rubene" 7:2 (2:0, 3:0, 2:2)


SF
JUGLASCIEMS