Sportland mēneša spēlētāji – G.Vancāne un A.Kusiņš

18.12.2014

sportland_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus – novembrī sevi no labākās puses parādījuši FK "Ķekava" uzbrucēja Gundega Vancāne un "Lielvārdes" uzbrucējs Aivis Kusiņš. Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar sporta preču mazumtirdzniecības tīklu Sportland.

 

Sieviešu Virslīgas komanda FK "Ķekava" ar uzbrucēju Gundegu Vancāni ierindā novembrī aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Ķekavietes savā laukumā ar 7:5 pārspēja RSU florbolistes (Vancānei divi gūti vārti), bet ar 12:8 uzvarēja komandu "Ķekavas Bulldogs" (Vancānei 4 (2+2) punkti un labākās spēlētājas tituls), kā arī viesos ar 6:5 sagādāja pirmo zaudējumu turnīra līderei "Rubenei" (Vancānei viena rezultatīva piespēle). FK "Ķekava" astoņās spēlēs izcīnījusi 16 punktus un turnīra tabulā ieņem 2.vietu, tikai par diviem punktiem atpaliekot no "Rubenes", bet Gundega Vancāne ar 12 (7+5) punktiem ir rezultatīvākā savā komandā un piektā labākā punktu guvēja visā līgā.

 

Vīriešu Virslīgas komanda "Lielvārde" ar uzbrucēju Aivi Kusiņu sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja četras spēles, visās izcīnot uzvaru. Lielvārdieši savā laukumā ar 9:8 pieveica "Ulbroku/FS Masters" (Kusiņam 5 (2+3) punkti), viesos ar 3:1 uzvarēja "Talsus/Triobet" (Kusiņam 3 (1+2) punkti), ar savā laukumā ar 9:4 sakāva "Bausku" (Kusiņam 4 (3+1) punkti), kā arī viesos ar 10:9 pārspēja "Valmieru/ViA" (Kusiņam divas rezultatīvas piespēles). "Lielvārde" ar 22 punktiem turnīra tabulā ieņem 5.vietu, bet Aivis Kusiņš individuāli guvis 29 (15+14) punktus un ir rezultatīvākais savā komandā, bet visā līgā – devītais labākais.

 

Sportland balvas ieguvēji 2014./2015.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Septembris

 ---

Edžus Ceriņš (Ulbroka/FS Masters)

Oktobris

Edīte Bankava (Rubene)

Edijs Hammers (FK Rīga)

Novembris

Gundega Vancāne (FK Ķekava)

Aivis Kusiņš (Lielvārde)

 

Sportland

JUGLASCIEMS