Par nacionālo izlašu atbalstītāju kļūst "Timo Sport Baltics"

26.11.2014

mueller_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) uzsāk sadarbību ar uzņēmumu "Timo Sport Baltics", kas ir "Mueller Sports Medicine" oficiālais pārstāvis Latvijā. LFS jaunais sadarbības partneris atbalstīs Latvijas florbola izlases.

 

"Mueller Sports Medicine" ir pasaulē vadošais sporta medicīnas preču ražotājs, kas veiksmīgi darbojas jau kopš pagājušā gadsimta 60.gadu sākuma. Šī uzņēmuma oficiālais tirdzniecības pārstāvis Latvijā ir "Timo Sport Baltics". Uzņēmums atbalstīs Latvijas florbola izlašu piedalīšanos dažādos starptautiskos turnīros, pastāvīgi nodrošinot valstsvienību spēlētājus ar visu labāko no sporta medicīnas, ko piedāvā Mueller zīmols.

 

"Mueller Sports Medicine" piedāvā jaunus inovatīvus produktus, saglabājot vietu kvalitātes un tehnoloģiju virsotnē. Produkcijas piedāvājumā ir dažādas ortozes (muguras jostas, plaukstas ortozes/atbalsti, ceļu sargi, potīšu ortozes u.c.), teipi, kinezioloģiskie teipi, apsēji, aukstuma/karstuma terapijas produkti u.c. produkcija.

 

Starp LFS un "Timo Sport Baltics" noslēgtā vienošanās par sadarbību paredz īpaši labvēlīgus nosacījumus visiem florbola klubiem teipu un citu medicīnas preču iegādei – izdevīgas cenas un labu servisu.

 

Sadarbības partnera mājaslapa: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS