Junioru izlases kandidāti viesojas Valmieras un Kocēnu pamatskolā

23.10.2014

u19-3.jpg

Turpinot pirms divām nedēļām Lielvārdē aizsākto tradīciju, ceturtdien, 23.oktobrī, Latvijas junioru izlases kandidāti viesojās Valmieras un Kocēnu pamatskolā, lai aizrautu bērnus florbola spēlē, kā arī aicinātu uz nākošnedēļ gaidāmajiem virslīgas mačiem.

 

Kā zināms, nākošā nedēļa skolniekiem ir brīvlaiks, līdz ar to šoreiz skolu apmeklējums risinājās vēl nedēļu pirms gaidāmajiem mačiem, kad virslīgas ietvaros laukumā atkal dosies Latvijas U-19 izlases kandidātu komanda. Ņemot vērā, ka gaidāmie mači 29. un 30.oktobrī risināsies Kocēnu sporta namā, šoreiz izlases kandidāti apciemoja Valmieras pamatskolas 6.klašu un Kocēnu pamatskolas 3.klases bērnus. Kopā ar entuziasma un enerģijas pilnajiem jauniešiem sportoja Eduards Stūre (Ulbroka/FS Masters), Edvards Kažmers (FBK Valmiera/VIA) un brāļi Dāvis un Niks Ādamsoni (Rubene).


Diena sākās Valmieras pamatskolā, kam sekoja arī Kocēnu apmeklējums. Abās skolās florbolisti aizvadīja kopīgu sporta stundu ar vietējiem audzēkņiem, sniedzot ne tikai neaizmirstamu piedzīvojumu, bet arī vērtīgu pieredzi ar gudriem padomiem. Kopīgās aktivitātes sākās ar iesildīšanos, sportistiem uzsverot šī procesa būtisko nozīmi ikvienā sporta veidā, kam sekoja jautras un tajā pašā laikā sīvas sacīkstes dažāda veida stafetēs, kur iespēju piedalīties kopā ar lielajiem guva ikviens skolnieks. Pēc savstarpējām un pozitīvām sacensībām sekoja Latvijas Florbola savienības (LFS) sarūpēto dāvanu pasniegšana un, protams, autogrāfu sniegšana un fotografēšanās, kas U-19 izlases florbolistus aizkavēja vēl uz piecpadsmit minūtēm.


Jau ziņots, ka šosezon Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā kā 14. komanda spēlēs "Latvija U19" – Latvijas junioru izlases kandidātu vienība. Savas nākamās spēles juniori aizvadīs 29. un 30.oktobrī, kad Kocēnu novada sporta centrā mērosies spēkiem ar ,,Rubeni’’ (trešdien) un ,,Bausku’’ (ceturtdien). Abu spēļu sākums nemainīgi pl. 19:00.


SF
JUGLASCIEMS