"Bauskai" neizdodas atspēlēties pret "Kuršiem"

20.09.2014

kursi_lo14.jpg

Jau pirmajā spēlē pie uzvaras Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā tika Liepājas "Kurši", kas šodien viesojās pie FK "Bauska" un sīvā cīņā guva panākumu ar 6:5. Par labāko liepājnieku rindās atzina vārtsargu Edgaru Rimarenko.

 

Bauskā notikušajā spēlē par favorītiem tika uzskatīti mājinieki, taču Liepājas "Kurši" jau pirmajā periodā sagādāja viņiem "aukstu dušu", pēc Ingara Jansona un Ričarda Dēvita precīziem metieniem izvirzoties vadībā ar 2:0. Otrajā trešdaļā viesi savu pārsvaru palielināja līdz trim vārtiem (5:2), bet pēdējā perioda sākumā Kristaps Ošs-Ervics guva savus otros vārtus šajā mačā, panākot 6:2. Atlikušajā laikā FK "Bauska" izmisīgi centās atspēlēties, jāatzīst, ka diezgan sekmīgi, jo 60.minūtē pēc Rolanda Kovaļevska metiena rezultāta starpība tika samazināta līdz minimumam (5:6), tomēr laika bija palicis pārāk maz - "Kurši" varēja svinēt uzvaru ar 6:5.

 

Par labāko spēlētāju liepājnieku sastāvā atzina vārtsargu Edgaru Rimarenko, kurš atvairīja 27 no 32 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Kristaps Ošs-Ervics ar diviem gūtiem vārtiem, un Gints Siliņš ar divām piespēlēm. Labākā spēlētāja Balvu Bauskas komandā saņēma Ģirts Laugalis, kuram 4 (2+2) punkti, divi vārtu guvumi arī Rolandam Kovaļevskim.

JUGLASCIEMS