"Ulbroka/FS Masters" un Juškēvičs sagādā zaudējumu "Rīgai"

20.09.2014

20140920-juskevics2.jpg

Vīriešu Virslīgas komanda "Ulbroka/FS Masters" šovakar savā laukumā uzņēma pretenciozo FK "Rīga", ko pārspēja ar 8:5. Katrā komandā rezultativitātes punktus guva tikai pa četriem spēlētājiem, bet īpaši izcēlās ulbrokietis Ainārs Juškēvičs, kura kontā 6 (5+1) punkti.

 

"Ulbroka/FS Masters" savā laukumā uzņēma "Rīgas" florbolistus, un pēc pirmā perioda bija nonākusi zaudētājās ar 1:2. Jau otrajā trešdaļā laukuma saimnieki spēja lauzt cīņas gaitu un izvirzīties vadībā ar 3:2. Pēdējā perioda 46.minūtē ulbrokiešiem bija pat piecu vārtu pārsvars (7:2), bet spēles izskaņā viesiem izdevās rezultāta starpību nedaudz sadeldēt. Ulbrokas komanda uzvarēja ar 8:5 un turnīra tabulā varēja ierakstīt trīs punktus.

 

Neapturams "Ulbroka/FS Masters" uzbrukuma smailē bija Ainārs Juškēvičs, kurš viens pats guva 6 (5+1) punktus, viņam arī labākā spēlētāja tituls. Pa četriem punktiem savāca viņa komandas biedri Edžus Ceriņš un Pēteris Freimanis. FK "Rīga" sastāvā par labāko atzina Tomu Bitmani, kuram 3 (2+1) punkti, ar 3 (1+2) punktiem izcēlās viņa komandas biedrs Alvis Dāle.

 

Foto: Renārs Buivids


JUGLASCIEMS