Tiek aizvadītas kārtējās spēles B-divīzijā

06.05.2014

0001.jpg

Neierastajā brīvdienā, pirmdienas dienā, savas kārtējās spēles aizvadīja Liepājas florbola čempionāts, šoreiz laukumā devās B-divīzijas komandas. Joprojām bez zaudējumiem turpina cīnīties "Liepaja Crew/apsa" komanda, kas svinēja kārtējās divas uzvaras, taču divus zaudējumus piedzīvoja "Grobiņas novads/ Medze", kuri līdz tam arī nebija izjutuši zaudējuma rūgtuma garšu.

 

5.maijā, atkal atsākās kārtējās spēles, kas atkal iezīmēja galvenos favorītus un komandas, kurām vēl būs kārtīgi jāpasvīst, lai iekļūtu izslēgšanas spēļu ciklā. Šajā dienā norisinājās daudzi saistoši un spraigi mači, par ko vien liecina dienas rezultāti, jo trīs mači noslēdzas vien pēcspēles soda metienos. Kā jau minēts "Liepaja Crew/apsa" izcīnīja savas kārtējās uzvaras, pieveicot savus galvenos konkurentus Medzes florbolistus ar 5:4 soda metienu sērijā, jāsaka gan, ka "Liepaja Crew/apsa" prata atspēlēt divu vārtu deficītu spēles izskaņā, un izraut arī uzvaru, taču vēlāk jau tik sagrauti "Kurši U14" ar 13:4.

Savukārt Grobiņas novads/Medze neveiksmes šajā dienā nebija galā, jo tika piedzīvots vēl viens zaudējums pēcspēles soda metienus ar identisko 4:5, pret komandu "ĀRPRĀC!!!!", taču tomēr savā trešajā dienas spēlē Medze atkal varēja gavilēt, jo prata reabilitēties par neveiksmēm pret "Čiekuri" ar 4:2. Jāatzīmē arī "ĀRPRĀC!!!!" sniegums, jo bez uzvaras pār spēcīgo Medzi, tika gūta vēl viena uzvara pret "Komanda" ar 7:2, kas krietni uzlaboja viņu situāciju turnīra tabulā, un par garantēto vietu izslēgšanas spēlēs. Ar visas dienas spēļu rezultātiem, kā jau allaž var iepazīties pie sadaļas Turnīri - Liepājas čempionāts.

Nākamās spēles Liepājas čempionātā tiks aizvadītas jau nedēļas nogalē, 11. maijā, kad laukumā atgriezīsies A-divīzijas komandas, sākums jau no plkst. 10:00 Liepājas 15. vidusskolā.

JUGLASCIEMS