Meiteņu U18 vecuma grupā uzvar "Rīgas Lauvas"

16.04.2014

rigas_lauvas2014.jpg

Ar "Rīgas Lauvu" uzvaru noslēdzies Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāts meiteņu U18 vecuma grupā. Sudrabu izcīnīja Kocēnu "Rubene", bet pie bronzas medaļām tika "Ķekavas Bulldogs" florbolistes.

 

Meiteņu vecuma grupā U18 pusfināla spēles un cīņas par medaļām tika aizvadītas vienas dienas laikā Kocēnu sporta namā. Vienā pusfināla mačā "Rīgas Lauvas" ar 3:1 uzvarēja "FS Masters/Blindsave". Uzvarētāju labā 3 (1+2) punktus guva Linda Dadajeva, kurai arī labākās spēlētājas balva. Par labāko "FS Masters/Blindsave" rindās atzina vārtsardzi Janu Filipsoni, kura atvairīja 17 no 20 pretinieču metieniem. Otrā pusfināla spēlē Kocēnu "Rubene" tikai pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Uzvaras vārtus iemeta Elīna Šarova, kuru atzina par labāko Kocēnu komandā, ķekaviešu sastāvā labākās spēlētājas tituls tika vienu vārtu autorei Elizabetei Lācei.

 

Spēlē par bronzas medaļām "Ķekavas Bulldogs" ar 1:0 pārspēja komandu "FS Masters/Blindsave". Izšķirošos vārtus 15 sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Inga Ametere. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsardzi Elīnu Jeigi, kura atvairīja visus piecus pretinieču metienus. "FS Masters/Blindsave" sastāvā labākās spēlētājas balva tika Danai Gulbei.

 

Finālspēlē "Rīgas Lauvas" ar 3:1 pieveica Kocēnu "Rubeni", iegūstot zelta medaļas un čempionu kausu. Divus vārtus rīdzinieču labā guva Liene Krauja, kurai arī labākās spēlētājas balva. Par labāko starp kocēnietēm atzina Elizabeti Pavlovsku, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

SF
JUGLASCIEMS