"Lekrings" iztur "Ķekavas" ofensīvu un pietuvojas līderiem

13.12.2019

lekrings_stivrins.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra otro apli ar uzvaru sākusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar viesojās pie "Ķekavas". 56.minūtē ķekaviešiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam (5:6), tomēr uzvaru ar 8:5 nosargāja cēsnieki. Rezultatīvākais Cēsu komandas sastāvā ar 4 (3+1) punktiem bija Toms Rīsmanis.

 

Cēsu komanda "Lekrings", būdama turnīra vicelīdere, šovakar viesojās pie "Ķekavas", kas izmisīgi cīnās par iekļūšanu labāko astotniekā, lai varētu kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Jau pirmā perioda laikā pa diviem vārtiem guva cēsnieki Emīls Dzalbs un Toms Rīsmanis, izvirzot savu komandu vadībā ar 4:0. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē sekoja ķekaviešu atbilde – 1:4, rezultatīvais metiens Artūra Naroga kontā. Triju vārtu pārsvars (6:3) viesiem bija arī pirms pēdējā perioda. 56.minūtē pēc Edžus Bunkas metiena mājinieki rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (5:6), tomēr neko vairāk panākt viņiem neizdevās. "Lekrings" guva vēl divus vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 8:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Artūrs Ozols, kuram šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Tieši tikpat punktu arī Jorenam Malkavam, bet rezultatīvāki par viņiem bija Emīls Dzalbs ar 3 (2+1) punktiem un Toms Rīsmanis ar 4 (3+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Ķekavas komandā saņēma Endijs Vilde, kuram 2 (1+1) punkti. Tikpat punktu arī Kristapam Laugalim, bet divus vārtus guva Artūrs Narogs. Cēsu komanda pēc šīs uzvaras ar 27 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem otro pozīciju, bet ķekaviešiem 13 punktu un 10.vieta.

SF
JUGLASCIEMS