"Rubene" trešo reizi uzvar "Ķekavu"

03.11.2019

rubene_gaugere.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm tika aizvadīta viena spēle – trešo reizi šajā sezonā spēkiem mērojās čempione "Rubene" (Kocēni) un vicečempione "Ķekava". Gluži kā abos iepriekšējos mačos, arī šoreiz pārākas izrādījās kocēnietes, kas savas pretinieces sakāva ar 13:5. Uzvarētāju labā 7 (2+5) punktus guva Laura Gaugere, ar 25 (10+15) punktiem kļūdama par rezultatīvāko turnīra spēlētāju.

 

Kocēnu "Rubenei" šī bija jau sestā spēle jaunajā čempionātā, bet interesenti, ka pirmās piecas kocēnietes aizvadīja tikai savā laukumā. Šodien viņas pirmo reizi devās izbraukumā – uz Ķekavu, kur "Rubeni" ar cerībām uz revanšu jau gaidīja "Ķekava". Ķekavietēm ir, par ko revanšēties, jo Kocēnu sporta namā viņas piedzīvoja divus zaudējumus – 3:10 un 5:9.

 

Tomēr arī šīs dienas spēli pārliecinoši sāka Kocēnu komanda, kas jau 11.minūtē bija izvirzījusies vadībā ar 4:0. Pa bumbiņai laukuma saimnieču vārtos iemeta Simona Grāpēna, Zane Darša, Lība Daija Mikova un Jūlija Rozīte. 13.minutē ar vārtu guvumu atbildēja ķekavietes Viktorijas Kuročkinas personā – 1:4. Triju vārtu pārsvars viešņām bija arī pēc pirmā perioda – 6:3. Izcili neveiksmīga ķekavietēm bija otrā trešdaļa, kuras laikā viņas zaudēja vēl sešus vārtus, pašas negūstot nevienus – 3:12. Pēdējā periodā "Ķekava" bija pārāka ar 2:1, bet visā spēlē ar 13:5 triumfēja "Rubene".

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Nora Zvirbule, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Rezultatīvākā starp Kocēnu komandas spēlētājām ar 7 (2+5) punktiem bija Laura Gaugere, kura ar 25 (10+15) punktiem kluvusi par visa turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Pa pieciem punktiem sakrāja Simona Grāpēna un Jūlija Rozīte, 3 (2+1) punkti Paulai Matisonei, bet 2 (1+1) punkti – Lībai Daijai Mikovai. Ķekavas komandas labā pa trim punktiem guva Paula Metāla un Klinta Mārtiņjēkaba, Klintai arī labākās spēlētājas gods. Pēc šī panākuma "Rubenei" turnīra tabulā ir jau 15 punktu, bet vēl joprojām tikai 2. vieta. FK "Ķekava" ar astoņiem punktiem atrodas trešajā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS