Vicečempioni viesos pārliecinoši apspēlē komandu "Kurši/Ekovalis"

12.10.2019

ulbroka_fane.jpg

Trešo panākumu guvusi ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas šovakar Liepāja ar 8:4 uzvarēja vietējo vienību "Kurši/Ekovalis". Pa trim rezultativitātes punktiem ulbrokiešu labā Valters Lapiņš, Daniels Anis un Kaspars Šķēls.

 

Liepājas komandai "Kurši/Ekovalis" pirms šīsdienas mača turnīra tabulā bija deviņi punkti, bet liepājnieku pretiniekiem ulbrokiešiem – par diviem punktiem mazāk. Tomēr, kā rādīja notikumu gaita, tieši komanda "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" bija labāk sagatavojusies šai spēlei – jau 17. sekundē rezultātu atklāja tās uzbrucējs Kaspars Šķēls – 1:0. 10. minūtē, kad viesi jau atradās vadībā ar 3:0, liepājnieku nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa Gints Siliņš – 1:3. Tomēr Ulbrokas komanda jau bija pamatīgi ieskrējusies un pirmā perioda laikā panāca 5:1. Otrās trešdaļas laikā abas vienības apmainījās ar vārtu guvumiem – 6:2, bet pēdējā periodā katra guva pa diviem vārtiem. Tādejādi vicečempioni ulbrokieši varēja svinēt samērā pārliecinošu uzvaru ar 8:4.

 

Par labāko spēlētāju Ulbrokas komandā atzina Lauri Zaicevu, kuram šoreiz tikai viens vārtu guvums. Rezultatīvākie starp uzvarētājiem bija Valters Lapiņš, Daniels Anis un Kaspars Šķēls – katram pa trim punktiem. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Ivo Popovs, kura kontā arī tikai viens gols, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Gints Siliņš. Komandai "Kurši/Ekovalis" turnīra tabulā deviņi punkti, bet tagad jau vairs tikai 5. vieta, bet ulbrokiešiem jau desmit punktu un kāpiens uz 3. vietu.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS