Talsenieki savā laukumā aptur līderi "Valmieru"

12.10.2019

talsi_kopa_19.jpg

Pirmo zaudējumu piedzīvojusi ELVI florbola līgas vīriešiem līdere FBK "Valmiera", kas šovakar viesos ar 5:6 pēcspēles metienos atzina komandas "Talsu NSS/Krauzers" pārākumu. Rezultatīvākais starp talseniekiem ar 3 (2+1) punktiem bija Andrejs Šķerbergs.

 

Līdz šodienai Virslīgā bija vairs tikai viena, komanda, kas varēja palepoties ar maksimālo rezultātu – četrās spēlēs 12 punktus iekrājusī "Valmiera". Šovakar valmierieši viesojās pie pērnās sezonas pusfinālistes "Talsu NSS/Krauzers", kam pirms šīs spēlēs punktu bija uz pusi mazāk. Jau 2.minūtes sākumā rezultātu atklāja Andrejs Šķerbergs – 1:0. Viesu atbilde sekoja vēl pirmā perioda laikā – līdz pārtraukumam Mārtiņš Kājiņš un Arvis Kārkliņš ar precīziem metieniem vadībā izvirzīja Valmieras komandu – 2:1. Vienu vārtu pārsvaru valmierieši saglabāja arī pēc otrās trešdaļas – 3:2. Pēdējā perioda sākumā Daniels Urbanovičs panāca jau 4:2, bet tad trīs vārtus pēc kārtas guva mājinieki – 5:4, talsenieku sastāvā ar vārtu guvumiem izcēlās Viesturs Mārtiņš Rubenis, Armands Budreika un Andrejs Šķerbergs. Viesiem tomēr izdevās izglābt kaut punktu – sešas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu rezultātu atjaunoja Ints Vilks (5:5). Papildlaikā abu komandu vārtsargi netika pārspēti, bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāk darbojās "Talsu NSS/Krauzers" spēlētāji, nodrošinot savai komandai uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vienu vārtu autoru Armandu Budreiku, bet rezultatīvākie viņa komandā bija Matīss Fogelis ar 2 (1+1) punktiem un Andrejs Šķerbergs ar 3 (2+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Daniels Urbanovičs, kura kontā arī viens gols. Rezultatīvākie ar 2 (1+1) punktiem bija Ints Vilks, Pāvels Semjonovs un Arvis Kārkliņš. Valmieras komandai pēc šīs spēles turnīra tabulā ir 13 punktu un joprojām 1.vieta, bet talsenieki ar astoņiem punktiem ieņem 8.vietu.

JUGLASCIEMS