"Pārgauja" savā laukumā neviesmīlīga pret "Kurši/Ekovalis"

09.02.2019

pargauja_fanes.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvojusi Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", kas šovakar Stalbē ar 6:11 atzina vietējās "Pārgaujas" pārākumu. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Olafs Zvīnis.

 

Liepājas "Kurši/Ekovalis", kas vēl pavisam nesen atradās starp Virslīgas vadošajām komandām, šovakar viesojās pie Stalbes "Pārgaujas", ko pirmā apļa mačā savā laukumā bija pārspējusi ar 11:9. Stalbieši jau spēles pirmajā minūtē lika saviem viesiem saprast, ka viņi ir nopietni noskaņojušies revanšēties – rezultātu atklāja Edgars Puriņš (1:0). Lai arī 3.minūtē ar vārtu guvumu atbildēja liepājnieks Edgars Freimanis (1:1), pēc pirmā perioda mājiniekiem bija divi vārtu pārsvars – 3:1. Otrās trešdaļas laikā "Pārgauja" vēl nedaudz palielināja savi handikapu (7:4), bet visā mačā svinēja samērā pārliecinošu uzvaru ar 11:6.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (2+3) punktiem bija Olafs Zvīnis. Ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Edgars Puriņš, 4 (1+3) rezultativitātes punkti arī Mārtiņam Rajeckim. 2 (1+1) punktis sakrāja Mārtiņš Muižnieks, bet par labāko spēlētāju tika atzīts aizsargs Artūrs Jurševskis, kurš šoreiz ar rezultativitāti gan neizcēlās. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Ingars Jansons, kurš arī punktus neguva. Rezultatīvākie viņa komandā bija Gints Siliņš ar diviem vārtu guvumiem un Mihails Kostusevs, kuram 2 (1+1) punkti. Stalbes komanda pēc šīs uzvaras ar 31 punktu pakāpās  uz 4.vietu turnīra tabulā, bet liepājniekiem joprojām 30 punktu un nu jau tikai 6.vieta.

SF
JUGLASCIEMS