"Lekringam" pret "NND Rīga" tikai goda vārti

25.02.2018

nnd_at.jpg

Viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle šovakar notika galvaspilsētā, kur turnīra vicelīdere "NND Rīga" uzņēma pastarīti "Lekringu" (Cēsis). Uzvaru ar 9:1 svinēja rīdzinieces, kuru labā Santa Torstere guva 5 (4+1) punktus.

 

Arī "NND Rīgai" un Cēsu "Lekringam" šī bija jau ceturtā spēkošanās reize šosezon. Līdz šim trīs pārliecinošas uzvaras bija guvusi Rīgas komanda - 7:2, 12:4, 10:4. Ceturtā mača rezultātu 4. minūtē atklāja rīdziniece Māra Stapkēviča (1:0), bet 16. minūtē Alise Kazaine mājinieču pārsvaru jau dubultoja - 2:0. Pēc otrā perioda "NND Rīga" atradās vadībā ar 4:0. Tikai 43. minūtē "Lekringa" labā goda vārtus guva Klinta Mārtiņjēkaba, panākot 1:5. Visā spēlē pārliecinoša vicelīderu uzvara ar 9:1.

 

Labākās spēlētājas balva uzvarētāju sastāvā tika pasniegta vārtsardzei Elfa Elīnai Remezai, kura sev atvēlētajā laikā atvairīja visus piecus pretinieču metienus. Rezultatīvākā viņas komandā ar 5 (4+1) punktiem bija Santa Torstere, 4 (2+2) punkti Mārai Stapkevičai, bet Karīna Saidova guva 3 (1+2) punktus. Par labāko starp Cēsu komandas florbolistēm atzina Lindu Smilgu. Komandai "NND Rīga" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 2. vieta ar 37 punktiem, bet "Lekringam" joprojām seši punkti, 6. vieta un jau zudušas pat teorētiskas cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

SF
JUGLASCIEMS