Līdere "Lielvārde/Fat Pipe" ieņem "Bausku"

16.12.2017

lielvarde_tris.jpg

Jau 14. panākumu pēc kārtas guvusi ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar viesos ar 9:3 sakāva "Bauskas" florbolistus. 6 (3+3) punktus uzvarētāju labā guva komandas kapteinis Atis Blinds.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lielvārde/Fat Pipe", kas zaudējuma rūgtumu nebija izjutusi jau 13 spēlēs pēc kārtas, šovakar devās uz atbildes spēli Bauskā. Pirmā apļa mačā, kad baušķenieki viesojās Lielvārde, viņi pirmā perioda vidū bija izvirzījušies vadībā ar 5:1, tomēr galarezultātā zaudēja ar 8:12. Šodien lielvārdieši tādas vaļības vairs neatļāvās. Pirmā perioda laikā gan tika gūti tikai vieni vārti - 3. minūtē rezultātu atklāja viesu kapteinis Atis Blinds - 1:0. Mača vidū, kad rezultāts bija jau 3:0, pirmos vārtus guva arī "Bauskas" florbolisti - precīzs metiens padevās Romualdam Paulovičam (1:3). Pēc otras trešdaļas viesi atradās vadībā ar 5:1, bet visā spēlē svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 9:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma aizsargs Alvis Savins, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Visvairāk punktu - 6 (3+3) uzvarētāju rindās guva Atis Blinds, 4 (3+1) punkti Artūram Skadiņam, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Toms Akmeņlauks. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Edgaru Lujānu, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Pēc šīs uzvaras Lielvārdes komandai jau 41 punkts un droša pirmā vieta, "Bauskai" 17 punktu un 9. vieta.

JUGLASCIEMS