"Rubene" otrreiz uzvar "Ķekavas Bulldogs"

19.11.2017

ruben_gols.jpg

Čempione "Rubene" šodien Kocēnu sporta namā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Tieši tāpat kā pirmā apļa spēlē, arī šoreiz pārākas izrādījās kocēnietes. kas svinēja uzvaru ar 8:4 un atguva turnīra tabulas līderu godu. Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Lība Daija Mikova un Zeltīte Bankava.

 

"Rubene" šodien Kocēnu sporta namā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras pirmā apļa spēlē bija pārspējušas ar 12:9. Šīsdienas spēles pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vāti - viešņas vadībā ar 1:0 izvirzīja Līga Vancāne. Toties jau otā perioda sākumā divus golus iemeta kocēniete Lība Daija Mikova, vadībā ar 2:1 izvirzot "Rubeni". Pēc otrās trešdaļas "Rubene" atradās vadībā ar 7:3, bet visā mačā uzvarēja ar 8:4.

 

Labākās spelētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Lība Daija Mikova, kuras kontā 4 (3+1) punkti. Ar 4 (2+2) punktiem izcēlās spēlējošā trenere Zeltīte Bankava, bet 3 (2+1) punkti Lauras Gaugeres kontā. Par labāko starp ķekavietēm atzina Annu Ankudinovu, kuras kontā 3 (2+1) punkti, 2 (1+1) punkti Līgai Vancānei. "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 21 punktu atguva pirmo vietu turnīra tabulā, bet "Ķekavas Bulldogs" tagad ir deviņi punkti un ceturtā vieta.


SF
JUGLASCIEMS