"NND Rīga" vēlreiz piekāpjas igaunietēm

19.11.2017

nnd_eesti.jpg

Šodien viena ELVI florbola līgas spēle notika Tartu, kur Latvijas vicečempione "NND Rīga" viesojās pie Igaunijas sieviešu izlases. Rīdzinieces, kuras vakar ar 13:2 sakāva Latvijas čempioni "Rubeni", pret igaunietēm piedzīvoja jau otro zaudējumu - 2:6. Par labāko spēlētāju "NND Rīga" rindās tika atzīta Paula Egle.

 

Līdz šodienai "NND Rīga" florbolistes bija piedzīvojušas tikai divus zaudējumus, sāpīgākais, protams, bija tieši spēlē pret Igaunijas izlasi, kad rīdzinieces savā laukumā izlaida trīs vārtu pārsvaru un piekāpās papildlaikā ar 6:7. Šodien Rīgas komanda bija devusies uz Tartu, lai revanšētos igaunietēm, bet šo mērķi sasniegt neizdevās. Pirmā perioda vidū tieši latvietēm bija lieliska iespēja atklāt rezultātu, bet Gunitai Kārkliņai neizdevās realizēt soda metienu. Toties mājinieces līdz pirmajam pārtraukumam guva divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas sākumā Santa Muceniece ar precīzu metienu nodzēsa "NND Rīga" nulli uz rezultātu tablo (1:2), bet 35. minūtē jau trešos vārtus guva igaunietes - 3:1. Pēdējā perioda sākumā Gunita Kārkliņa vēlreiz samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (2:3), bet Igaunijas izlase guva trīs vārtus un svinēja uzvaru ar 6:2.

 

Par labāko starp igaunietēm atzina Judīti Hivarinenu, kura izcēlās ar "hat-trick". Labākās spēlētājas balvu "NND Rīga" rindās saņēma Paula Egle, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Pēc šī zaudējuma rīdziniecēm turnīra tabulā joprojām ir 19 punktu un kritiens uz otro vietu. Igaunijas izlase ar 11 punktiem pakāpās uz trešo vietu.

JUGLASCIEMS