Klāt Liepājas 20. čempionāts florbolā!

17.03.2016

liepaja_20.jpg

Liepājas čempionāts florbolā šogad sasniedzis zīmīgu jubileju – 20 gadi! Kā jau ierasts, tas ir atklātais čempionāts, kas vieno ne tikai Liepājas florbola leģendas un šī brīža spožākās FK "Kurši" zvaigznes, bet arī plašāk pazīstamus spēlētājus no tuvākiem un tālākiem florbola klubiem Latvijā.

 

Tā kā Liepājas čempionāts svin 20. gadu jubileju, tad tā organizatoru mērķis ir sapulcināt pēc iespējas vairāk dalībnieku un radīt viņiem pēc iespējas piemērotāku un interesantāku sacensību gaisotni. Lai to nodrošinātu, čempionāta organizatori jau ir ieviesuši sekojošus jaunumus:

 

  • čempionāta logo pieslīpēts atbilstoši jubilejas gadam;
  • čempionāts tiks izspēlēts divās divīzijās;
  • čempionātā A divīzija drīkstēs piedalīties Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlētāji, bet vienā komandā varēs pieteikt ne vairāk kā trīs LFČ vīriešu Virslīgā licencētus spēlētājus, kuri 2015./2016.gadu sezonā tur aizvadījuši vairāk par desmit spēlēm.

 

Komandas čempionātam var pieteikt līdz 27. martam, bet jau tagad jūtama pastiprinātā interese par šo turnīru, tāpēc aicinām pieteikt komandas dalībai čempionātā laicīgi, jo vietu skaits ierobežots.

 

Grupu spēles notiks Liepājas 15. vidusskolā, bet izslēgšanu spēles - Liepājas Olimpiskajā centrā. Paredzēts, ka čempionāts sāksies 2. aprīlī.

 

 

Čempionātu nodrošina: Liepājas pilsētas domes sporta pārvalde, FK "Kurši" un Latvijas Florbola savienība.

 

Vairāk informācija par čempionātu: Gints Siliņš (26449844, gints@fkkursi.lv)

SF
JUGLASCIEMS