Vasaras līgā sāksies "mazie fināli"

05.08.2015

vasarasliga_05.08.jpg

Šodien, 5.augustā, pie Rīgas Olimpiskā Sporta centra tiks aizvadīts izšķirošās cīņas par Vasaras līgas bronzas medaļām, vienu aiz otras aizvadīt spēles visās trijās grupās.

 

Vakars sāksies ar S jeb sieviešu grupas mazo finālu, kur šoreiz spēkosies "Karstās Smiltis" un "Rīgas Lauvas". "Karstās Smiltis" savā pusfināla spēlē ar 4:7 kapitulēja spēcīgajai "ĶeRu" komandai, savukārt lauvām zaudējums pusfinālā bija krietni rūgtāks – līdzvērtīgā cīņā nācās piekāpties FK NND ar 6:7. Lai nu kā, abu komandu spēkošanās "mazajā finālā" nevar tikt vērtēts kā pārsteigums, jo arī regulāro turnīru komandas noslēdza attiecīgi 3. un 4.vietā. Starp citu, regulārajā turnīrā ar 7:5 pārākas bija "Rīgas Lauva".

 

Otrajā spēlē laukumā dosies B grupas vienas no spēcīgākajām komandām – "TeamRR" un "Labi Būs!". Baušķenieki jau pirms 2 gadiem izcīnīja augsto 3.vietu, savukārt pagājušā gada pusfinālos praktizējās "TeamRR" jeb "Jadberg". Kā komandām veiksies šoreiz? Grūti prognozēt, taču skaidrs, ka spēle būs ne mazāk aizraujoša kā gaidāmais rītdienas fināls. Runājot par pusfināla spēlēm, tajās, iespējams, vairāk emociju atstāja "Labi Būs!", kas vien ar 3:4 kapitulēja "Koka kedām", savukārt "TeamRR" šoreiz pret spēcīgo "Nujas.lv Intrex serviss" bija maz argumentu – 5:9.

 

Vakara noslēgumā būs iespēja vērot A grupas bronzas spēli starp "MMM" un "Fastum". Piedzīvojot zaudējumus pusfinālos (attiecīgi pret "SB Moscow Never Sleeps" un "FBK Ķekava"), šīs komandas lūkos aizķerties uz pēdējā goda pjedestāla pakāpiena. Interesanti, ka regulārajā turnīrā "Fastum" jaunieši tā arī pie uzvarām netika, taču īstajā brīdī spēja "izšaut" un uzveikt "Ķekavas Bulldogs". Arī abu komandu regulārā turnīra savstarpējā spēle nelika vilties – minimāla 6:5 "MMM" uzvara.


Šīs dienas spēles par 3.vietu:
18:30 S grupa Karstās Smiltis – Rīgas Lauvas
19:30 B Labi būs! – TeamRR
20:30 A par MMM – Fastum

 

Izmantotie resursi:

vasarasliga.lv

SF
JUGLASCIEMS