30. augustā - "Ghetto Games" 6. sezonas noslēgums

28.08.2014

gg_finals.jpg

Sestdien, 30. augustā ar superfināliem florbola, ielu basketbola un futbola turnīros, sacensībām ielu dejās un aktivitātēm skeitparka, iela vingrošanas disciplīnās Rīgā, 11. novembra krastmalā, noslēgsies "Ghetto Games"  sestā sezona. "Ghetto Floorball" superfināla uzvarētāji saņems balvu no Latvijas Florbola savienības - iespēju doties uz pasaules florbola čempionāta spēli Zviedrijā.

 

30.augustā 11. novembra krastmalā visas dienas garumā no plkst. 12.00 līdz 22.00 norisināsies superfināli starp "Ghetto Games" ranga labākajām komandām pamata sporta veidos, kur cīnīsies par vērtīgām balvām. Turnīri norisināsies "Ghetto Floorball", "Ghetto Basket" un "Ghetto Football" sporta spēlēs. Fināls risināsies un būs vērojams arī "Ghetto Dance" ielu deju sacensībās. Paralēli norisināsies arī aktivitātes skeitparka disciplīnās un ielu vingrošanā.

 

"Ghetto Floorball" superfinālā 14 komandas cīnīsies par balvu no Latvijas Florbola savienības - par iespēju doties uz pasaules florbola čempionāta spēli Zviedrijā. Paralēli šīm sacensībām notiks arī "Ghetto Floorball 1:1" turnīrs.

 

"Ghetto Games" 6. sezonā kopumā tika rīkoti 160 pasākumi visā Latvijā. Visas vasaras garumā notika lielāki un mazāki "Ghetto Games" izbraukuma turnīri tādās Latvijas pilsētās kā Mārupe, Krāslava, Salaspils, Brocēni, Valka, Cēsis, Alūksne, Jēkabpils un citviet.

 

VIDEO 

 

 

Izmantotie resursi:

www.ghettofamily.com

 

 

SF
JUGLASCIEMS