Zane Darša iegūst LU un "Ghetto Games" dāvāto stipendiju

11.07.2014

darsa_zane.jpg

10. jūlijā Grīziņkalnā jau trešo gadu tika pieškirta Latvijas Universitātes (LU) un "Ghetto Games" stipendija studijām kādā no LU piedāvātajām bakalaura studiju pogrammām. Šogad stipendiju saņēma florboliste Zane Darša.

 

Stipendijai pieteikties varēja ikviens "Ghetto Games" pasākumu dalībnieks. Kopumā stipendijai bija pieteikušies 53 jaunieši. Aktīvākais un sportiskākais jaunietis tika noskaidrots trīs atlases kārtās, no kurām četri jaunieši nokļuva finālā, kurās dalībniekiem bija jāveic dažādi uzdevumi un pārbaudījumi, jāpierāda sava oriģinalitāte, inovatīvā pieeja lietām, kā arī radošums.

 

Konkursa finālistus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija LU Studentu servisa direktors Jānis Saulītis, LU Sabiedrisko attiecību departamenta direktors Madars Štramdiers un LU Sporta servisa centra direktors Uģis Bisenieks. Pērn stipendiju studijām ieguva divi dejotāji - Kristīne Kalniča un Vitālijs Feščenko, kā arī BMX braucējs Ingus Rutulis.

 

Stipendijas mērķis ir finansiāli atbalstīt aktīvus jauniešus, palīdzot viņiem pilnveidoties un sasniegt savus mērķus, iegūstot kvalitatīvu augstāko izglītību Latvijas Universitātē un veselīgi pavadot laiku "Ghetto Games" organizētajos pasākumos.

 

Izmantotie resursi:

www.lu.lv

SF
JUGLASCIEMS