"Kefīrs" un "Reklāmas Apgāds" nostiprinās līderpozīcijās

12.05.2014

0001.jpg

 

Aizvadītajā nedēļas nogalē, turpinājās Liepājas pilsētas florbola čempionāts, kur savas kārtējās spēles aizvadīja A-divīzijas komandas. Perfekti pagaidām turpina pērnā gada čempione "Kefīrs", kas jau ir izcīnījusi 5 uzvaras tikpat mačos un atrodas tikai soli, no iekļūšanas automātiskajā pusfinālā. Bez zaudējumiem cīnās arī kolorītais "Reklāmas Apgāds", kurš ir iekārtojies tabulā uzreiz aiz "Kefīrs".

 

 

Līdz galvenajiem notikumiem ir atlikusi, tikai vairs viena nogale, kad tiks izspēlētas visas atlikušās spēles regulārajā turnīrā, un noskaidrosies, abas pusfinālistes un komandas, kas cīnīsies 1/4 fināla, kā arī divas neveiksminieces, kurām turnīrs būs beidzies. Pagaidām bez punktiem ir "Liels Auto" un aiz play-off robežas atrodas arī "FK Livonija", taču, nekas vēl nav beidzies, jo viss var izšķirties pēdējās spēlēs.

 

Pavisam droši var justies "Kefīrs", kas ir sakrājuši maksimālo punktu skaitu, un ir ļoti tuvu tam, lai automātiski kvalificētos pusfinālam. "Reklāmas Apgāds" arī cīnās bez zaudējumiem, taču vēl ir palikušas diezgan grūtas spēles, un būs kārtīgi jāpasvīst, lai nosargātu savas pozīcijas. Netālu no līderēm atrodas arī "Innebandy", kuri piedzīvoja pirmo zaudējumu spraigā mačā pret "Kefīrs" 4:5, kas liek domāt, ka arī šī vienība cīnīsies par tiesībām uzreiz kvalificēties pusfinālam.

 

Pārējām vienībām, ir gājis raibi, jo uzvaras ir mijušās ar zaudējumiem, un ir diezgan iepalikušas no līderiem. Tiesa gan, "Silabriedis" aizvadījusi vien trīs spēles, taču, lai viņi cerētu uz pirmajām divām pozīcijām, ir jāuzvar visas atlikušās spēles, un jācer, ka paklups līderi.

 

Nākamās un izšķirošās spēles norisināsies 25. maijā, taču viena spēle jau notiks 24. maijā plkst. 20:00, pēc B-divīzijas komandu spēlēm, starp "Reklāmas Apgāds" un "Silabriedis". Noteikti šajā nedēļas nogalē ies karsti, jo gaidāmi ļoti spraigi un saistoši mači, un pagaidām grūti prognozēt vietu sadalījumu starp komandām. Tāpēc organizētāji aicina, visas spēles aplūkot klātienē svētdien 25. maijā, jau no plkst. 10:00.

SF
JUGLASCIEMS