Florbola Vasaras līgā komandu skaits būs ierobežots

01.04.2014

vasaras_liga_uzraugs.jpg

Līdz ar siltajiem saules stariem prātos neizpaliek arī vasarīgais noskaņojums, kas domās aizved pie siltās vasaras pozitīvajiem mirkļiem. Vairumam Latvijas florbola saimes pārstāvju vasaras plānos ietilpst arī dalība Florbola Vasaras līgā (FVL), kas gadu no gada pulcē ievērojamu skaitu sportot gribētāju. Šogad Vasaras līgas organizatori florbola cienītājiem piedāvās vēl nebijušu grupu sadalījumu, proti, reģistrācija būs atvērta C grupai pašiem entuziastiskākajiem un florbola spēli mazāk praktizējušajiem florbolistiem. Jāpiebilst, ka C grupas izveide ieviesīs zināmas korekcijas arī citās grupās – katrā tiks noteikts maksimālais komandu skaits.

 

Papildus jau ierastajām A un B grupām vīriešu kategorijā,  C grupā būs iespēja startēt tiem, kuri florbola spēlē nejūtas pietiekami meistarīgi, lai pieteiktu dalību kādā no citām grupām. Lai komandu spēku samēri būtu vienlīdzīgi un grupu sadalījuma mērķi sasniedzoši, C grupa būs ar visstingrāko spēlētāju dalības ierobežojumu – komandā drīkstēs pieteikt tikai vienu Latvijas čempionāta 1.līgas spēlētāju, nemaz nerunājot par virslīgas līmeņa florbolistu esamību šīs grupas sacensībās. Līdz ar to C grupa būs piemērota, lai ikvienai entuziastu grupai būtu iespēja paspēkoties ar citām komandām, kuras arīdzan piedalās līdzīgu mērķu vadītas. Tāpat šī būs lieliska iespēja dažāda veida un nodarbošanās kolektīvu saliedēšanās iespēja, par ko vēl pirms nolikuma apstiprināšanas interesei izrādījuši vairāki sportot gribētāji.

 

Neskaitot aprakstīto C grupu, reģistrācija būs atvērta arī jau ierastajām vīriešu A un B grupas sacensībām, kā arī sieviešu (S) grupai, kuru spēlētāju pieteikumu ierobežojumi būs nemainīgi no pērnās sezonas. Tāpat vasaras gaitā neizpaliks sacensības arī jauniešiem.

 

Svarīgi zināt, ka šosezon komandu skaits katrā no grupām būs ierobežots. Vīriešu A un C grupās, kā arī sieviešu (S) grupā maksimālais komandu skaits būs 6, savukārt vīriešu B grupā startēs ne vairāk kā 12 komandas.

 

Reģistrācija Florbola Vasaras līgas 2014.gada sezonai tiks atvērta 14.aprīlī plkst. 10:00 turnīra mājaslapā www.vasarasliga.lv. Turnīra nolikums tiks publicēts jau tuvāko dienu laikā.

 

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv

SF
JUGLASCIEMS