"Cēsu alus/Lekrings" iedzen stūrī regulārā turnīra uzvarētājus

16.03.2014

lekrtu_pf.jpg

Negaidīti veiksmīgi Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas pusfināla sēriju aizvada "Cēsu alus/Lekrings" florbolisti, kuri, spēlēdami pretinieku laukumā, jau otro reizi pārspējuši regulārā turnīra uzvarētāju "RTU/Inspecta" – 5:2, sērijā – 2:0. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Aleksandrs Abramovs.

 

"RTU/Inspecta", kas tikai pirms dažām nedēļām triumfēja vīriešu Virslīgas regulārajā turnīrā, ļoti nopietni riskē neiekļūt finālā. Liktenim bija labpaticies studentus jau pusfinālā savest kopā ar pašreizējo čempionu un komandu ar raksturu – ar "Cēsu alus/Lekrings". Cēsnieki ar grūtībām pārvarēja ceturtdaļfināla kārtu, kur viņu pretiniece bija "Ķekava", bet pusfinālu sākuši ar divām uzvarām, pie tam – pretinieku laukumā. Ja vakar Cēsu komanda pārspēja "RTU/Inspecta" florbolistus tikai pēcspēles metienos (5:4), tad šovakar mača likteni izšķīra trešajā periodā gūti trīs bezatbildes vārti, Pēc pirmās trešdaļas vadībā ar 2:1 atradās "RTU/Inspecta", pēc otrās rezultāts bija neizšķirts (2:2), bet pēc lieliski aizvadīta pēdējā perioda "Cēsu alus/Lekrings" visā spēlē uzvarēja ar 5:2, bet sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām izvirzījās vadībā ar 2:0, studentu cerības uz labvēlīgu iznākumu samazinot līdz minimumam.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Andris Rajeckis, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu, rezultatīvākais viņa komandā ar diviem goliem bija Aleksandrs Abramovs, bet Ingum Laiviņam 2 (1+1) punkti. Labākā gods "RTU/Inspecta" sastāvā tika Ivo Preisam, kurš arī izcēlās ar vienu vārtu guvumu.

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS