"Rubene" attaisno favorītes statusu

16.03.2014

rub_kekbul_pf.jpg

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas regulārā turnīra uzvarētāja "Rubene" (Kocēni) pārliecinoši uzsākusi arī izslēgšanas spēles. Ja vakar pirmajā pusfināla sērijas mačā "Ķekavas Bulldogs" florbolistes Kocēnos tika uzvarētas ar 11:6, tad šodien jau sakautas – ar 13:3. Uzvarētāju rindās jaut atkal ar rezultativitāti izcēlās Edīte Bankava, kurai šodien 9 (5+4) punkti.

 

Kocēnu sporta namā notikušajā spēlē "Rubene" otro dienu pēc kārtas spēkojās ar "Ķekavas Bulldogs". Ja vakar ķekavietes tika pārspētas ar 11:6, tad šodien viņas praktiski tika jau sakautas – pirmo desmit minūšu laikā mājinieces izvirzījās vadībā ar 4:0, pēc pirmā perioda – 4:1, pēc otrā – 9:1, bet visā spēlē "Rubene" uzvarēja ar 10 vārtu pārsvaru – 13:3.

 

Par labāko spēlētāju starp kocēnietēm tika atzīta vārtsardze Jolanta Tauriņa-Ieveniece, kura sev atvēlētajā laikā atvairīja 10 no 12 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā "Rubenes" rindās ar 9 (5+4) punktiem bija Edīte Bankava, Lienei Adamanei 5 (2+3) punkti, bet pa 3 (2+1) punktiem savāca Zeltīte Bankava un Baiba Juruša. Labākās godā "Ķekavas Bulldogs" sastāvā tika Jolanta Kļava, kura guva vienus vārtus. Pusfināla sērijā ar 2:0 vadībā atrodas Kocēnu "Rubene".


JUGLASCIEMS