"Valka" saglabā līderpozīcijas, "Coyote" un ViA divi zaudējumi

03.03.2014

vfc_logo_zils.jpg

Pagājušajā nedēļā, trešdien un svētdien, kopumā tika aizvadītas sešas spēles Vidzemes florbola čempionātā. Pie kārtējām divām uzvarām tika līderis FK "Valka", savukārt "Coyote-Inčukalns" un ViA piedzīvoja pa diviem zaudējumiem.

 

Čempionāta pamatturnīrā piedalās 11 komanda, aizvadot divu apļu turnīru, attiecīgi - katrai no komandām pa 20 mačiem. Šobrīd komandas sākušas otrā apļa spēles, pēc kurām tiks noskaidrots, kuras astoņas labākās iekļūst izslēgšanas mačos.

 

Aizvadītajā nedēļā pie divām uzvarām tika FK "Valka", kas pirmajā mačā ar 15:5 sakāva "Valmiera U16", bet otrajā ar 8:3 pieveica "Togosport.com".

 

Neveiksmīga aizvadītā nedēļa izvērtās ViA, kas divās spēlēs izcīnīja tikai vienu punktu. Mača pamatlaiks spēlē ar "Police class" noslēdzās neizšķirti, taču pēcspēles metienu sērijā tika piedzīvots zaudējums ar 4:5. Arī otrajā mačā Vidzemes Augstskolas florbolisti labi cīnījās, taču piedzīvoja zaudējumu pret "Valmiera U18" ar 5:7.

 

Citā mačā "Togosports.com" spraigi cīnījās ar "Coyote-Inčukalns". Koijoti 48 sekundes pirms pamatlaika beigām izvirzījās vadībā, bet "Togosports.com" spēja izlīdzināt rezultātu. Pēcspēles metienos "Coyote" atzina pretinieku pārākumu. Mačs noslēdzās ar rezultātu 4:3.

 

Savā vienīgajā nedēļas spēlē uzvaru svinēja arī STK. Mačā ar "Coyote-Inčukalns" pirmajā periodā "STK" nonāca iedzinējos ar 2:4, bet otrajā periodā guva četrus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru visā spēlē ar 6:4.

SF
JUGLASCIEMS