Svētdien VČF līderu duelis - Sportsvalmiera.lv VIDEO tiešraidē

14.02.2014

vfc_logo_zils.jpg

Svētdien, 16. februārī, tiks aizvadītas trīs spēles Vidzemes florbola čempionātā, turklāt – līderu dueli starp "Farm club" un FK "Valka" būs iespējams vērot arī VIDEO tiešraidē portālā Sports Valmierā Spēles sākums pulksten 17:00.

 

Nedēļas nogale būs īpaša visiem florbola draugiem Valmierā, jo pirmo reizi Vidzemes florbola čempionāta vēsturē kāda no spēlēm tiks translēta interneta portālā – sportsvalmiera.lv. Uzmanības epicentrā nonākusi spēle starp turnīra līderiem FK "Valka" un "Farm club".

 

Šobrīd FK "Valka" ir pārliecinošs turnīra līderis. Komanda izcīnījusi uzvaras visās desmit aizvadītajās spēlēs. Tabulas otrajā vietā iekārtojušies "Farm club" florbolisti, kuri 11 mačos tikuši pie desmit panākumiem, vienīgais zaudējums pret FK "Valka".

 

Abu komandu pirmajā mačā ar 8:7 pārāka bija "Valka", taču uzvara nenāca viegli. Toreiz mača sākumu veiksmīgi sāka "Farm club", kas izvirzījās vadībā ar 3:1, tomēr "Valka" spēja atspēlēties un izvirzīties priekšā. Sešas minūtes pirms pamatlaika beigām "Valka" atradās vadībā ar divu vārtu pārsvaru, kas izrādījās mazliet par daudz, lai "Farm club" spētu atgūties.

 

FK "Valka" uzbrucējs Roberts Līviņš ar 39 (22+17) punktiem ir visa turnīra rezultatīvākais spēlētājs, savukārt "Farm club" uzbrucējs Elvijs Beikmanis ar 30 (20+10) punktiem ieņem trešo vietu. Valkas komandas vārtsargs Reinis Šalders ar 84,25 % atvairīto metienu ir piektais labākais starp vārtsargiem, tikmēr "Farm club" vārtu vīrs Guntars Celms ar 81,38 % ir devītais labākais starp visiem.

Vēl svētdien savā starpā pilksten 16:00 tiksies STK ar ViA un 18:00 - "Police class" ar STK.

 

Tiešraidi varēs vērot šeit: Tiešraide: VČF: Svētdien, 17:00 FK "Valka" -...

SF
JUGLASCIEMS